podepne sie pod temat , po ostatnim churaganie w szkocji , papa z garazy znalazla sie na mojej skodzie , chce was zapytac , gdybym musial , malowac to jak, mam sie do tego zabrac
[O2] Czujnik zmierzchu i oznaczenie szyby przedniej.
Zwiń
X
-
[O2] Czujnik zmierzchu i oznaczenie szyby przedniej.
Mam wrazenie ze moj czujnik zmierzchu troche za wczesnie wlacza swiatla. Jakos wyglowkowalem ze moze miec to zwiazek z wymiana szyby przedniej. Szyba dostala kamykiem na autobanieTeraz zalozona jest szyba przednia pilkington z lekko przyciemnianym paskiem u gory. W VCDS mozna ustalic index przejrzystosci i kolor ale ja nie wiem czy ja mam green czy blue i jaki procent przepuszczalnosci. W podpowiedziach kodowania sa jakies oznacznia literowe ale jakos nie moge znalesc pasujacych literek na szybie. jakies podpowiedzi w tym temacie?
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
-
-
Re: Czujnik zmierzchu i oznaczenie szyby przedniej.
Zamieszczone przez heretykMam wrazenie ze moj czujnik zmierzchu troche za wczesnie wlacza swiatla. Jakos wyglowkowalem ze moze miec to zwiazek z wymiana szyby przedniej. Szyba dostala kamykiem na autobanieTeraz zalozona jest szyba przednia pilkington z lekko przyciemnianym paskiem u gory. W VCDS mozna ustalic index przejrzystosci i kolor ale ja nie wiem czy ja mam green czy blue i jaki procent przepuszczalnosci. W podpowiedziach kodowania sa jakies oznacznia literowe ale jakos nie moge znalesc pasujacych literek na szybie. jakies podpowiedzi w tym temacie?
O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Re: Czujnik zmierzchu i oznaczenie szyby przedniej.
Zamieszczone przez JerzyM73Zamieszczone przez heretykMam wrazenie ze moj czujnik zmierzchu troche za wczesnie wlacza swiatla. Jakos wyglowkowalem ze moze miec to zwiazek z wymiana szyby przedniej. Szyba dostala kamykiem na autobanieTeraz zalozona jest szyba przednia pilkington z lekko przyciemnianym paskiem u gory. W VCDS mozna ustalic index przejrzystosci i kolor ale ja nie wiem czy ja mam green czy blue i jaki procent przepuszczalnosci. W podpowiedziach kodowania sa jakies oznacznia literowe ale jakos nie moge znalesc pasujacych literek na szybie. jakies podpowiedzi w tym temacie?
Ja moge podac cala statystyke
Swoja wymienialem w austrii i koszt wyniosl po mega ukladach 700 euro w ASO ( z czujnikiem)
Koszt wymiany szyby zwyklej bez czujnika wyszloby 500 EUR
Druga wymianilem w lutym w Interauto w krakowie i zmiescilismy sie w 1000pln. Rowniez szyba zwykla.Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
Komentarz