[O2] Czujnik zmierzchu i oznaczenie szyby przedniej.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cossac
    Drive
    • 2010
    • 56

podepne sie pod temat , po ostatnim churaganie w szkocji , papa z garazy znalazla sie na mojej skodzie , chce was zapytac , gdybym musial , malowac to jak, mam sie do tego zabrac
  • heretyk
    Rider
    • 2009
    • 549
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Mam wrazenie ze moj czujnik zmierzchu troche za wczesnie wlacza swiatla. Jakos wyglowkowalem ze moze miec to zwiazek z wymiana szyby przedniej. Szyba dostala kamykiem na autobanie Teraz zalozona jest szyba przednia pilkington z lekko przyciemnianym paskiem u gory. W VCDS mozna ustalic index przejrzystosci i kolor ale ja nie wiem czy ja mam green czy blue i jaki procent przepuszczalnosci. W podpowiedziach kodowania sa jakies oznacznia literowe ale jakos nie moge znalesc pasujacych literek na szybie. jakies podpowiedzi w tym temacie?
    Zostały mi czesci, po szkodniku:
    VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
    Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• JerzyM73
      Rider
      • 2010
      • 602

Re: Czujnik zmierzchu i oznaczenie szyby przedniej.

Zamieszczone przez heretyk
      Mam wrazenie ze moj czujnik zmierzchu troche za wczesnie wlacza swiatla. Jakos wyglowkowalem ze moze miec to zwiazek z wymiana szyby przedniej. Szyba dostala kamykiem na autobanie Teraz zalozona jest szyba przednia pilkington z lekko przyciemnianym paskiem u gory. W VCDS mozna ustalic index przejrzystosci i kolor ale ja nie wiem czy ja mam green czy blue i jaki procent przepuszczalnosci. W podpowiedziach kodowania sa jakies oznacznia literowe ale jakos nie moge znalesc pasujacych literek na szybie. jakies podpowiedzi w tym temacie?
      Tak z cikawości gdzie wymianiałeś i ile płaciłeś, ja wymieniałem 2 dni temu w ASO na orginał i kosz całkowity 1450 zł.
      O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
      Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic

Komentarz

• heretyk
        Rider
        • 2009
        • 549
        • Octavia III (5E3)
        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Re: Czujnik zmierzchu i oznaczenie szyby przedniej.

Zamieszczone przez JerzyM73
        Zamieszczone przez heretyk
        Tak z cikawości gdzie wymianiałeś i ile płaciłeś, ja wymieniałem 2 dni temu w ASO na orginał i kosz całkowity 1450 zł.

Ja moge podac cala statystyke
        Swoja wymienialem w austrii i koszt wyniosl po mega ukladach 700 euro w ASO ( z czujnikiem)
        Koszt wymiany szyby zwyklej bez czujnika wyszloby 500 EUR

Druga wymianilem w lutym w Interauto w krakowie i zmiescilismy sie w 1000pln. Rowniez szyba zwykla.
        Zostały mi czesci, po szkodniku:
        VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
        Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

Pracuję...