Dobra Opona zimowa w dobrej cenie , zresztą kupowanie opon zimowych w lecie to dobry pomysł można wyrwać za dobra cenę. sam osobiście kupiłem i zaoszczędziłem 90 zł na oponie.
całkiem niezłe i w dobrej cenie są też FULDA MONTERO 2.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
No nie wiem czy to dobry wybor.... Zakup zimowek teraz to tak ale co do tej ceny to nie jestem przekonany. Zmienialem niezle zimowki Continental ta sama wielkosc opony w serwisie wulkanizacyjnym i placilem 240 za sztuke z usluga wiec 260 za sztuke..... do tego dojdzie montaz. no chyba ze preferujesz goodyear ale ja bym jeszcze poszukal i popytal.
pozdrawiam
Opona chyba całkiem całkiem. Jeśli data produkcji jest prawdziwa, to warto nabyć. Kwestia ceny? jeśli w necie nie ma tak tanich, to bierz. Ale popytaj u gumiarzy po ile ją mieli w zimie! Może się okazać, że zakup bezpośredni u gumiarza (bez kosztu zamontowania) jest bardziej opłacalny.
Sam tak miałem jak kupowałem zimówki Micheliny i letnie Conti. Niby w necie ceny niskie, ale trzeba dołożyć za zamontowanie i wyważenie. A mój oponiarz dał mi cenę taką, że wyszło taniej (opona ciut droższa, ale przekładka za friko).
Na allegro jest model zeszłoroczny od gościa z Gdańska,
UG 7+, ja u niego kupiłem podjechałem po odbiór (nie pierwszy zakup w tym warsztacie) opony 54tydzień produkcji 2010 i za 229zl brutto.
Moim zdaniem nie warto dopłacać 30zł żeby mieć tylko nowszą cyferkę bo na zdjęciu struktura bieżnika wygląda identycznie, wiec ma tylko kosmetyczne zmiany.
Komentarz