Ksenony w OI sobie odpuść - świecą gorzej niż normalne światła i błyskawicznie wypalają się odbłyśniki :evil:
ale ja nie mysle o Hidach...tylko ori, bo ori miałem w 0II i byłem zadowolony :diabelski_usmiech
U mnie jest tragedia. Mimo wymiany 3 kompletu żarników przez 3 lata te światła praktycznie nie świecą.
Odbłyśnik gdzie jest? Może nie fachowo to nazwałem ale chodzi mi o powierzchnie srebrną od której odbija się światło - jest matowa i popękana. Światła oczywiście oryginalne a nie żadne HIDy.
Powiem szczerze,że nie wiem jak Ty widzisz tą srebrną powłokę od której sie odbija swiatło
bo z tego co ja pamiętam to miałem soczewki w których nic nie było widać
Witam!
Mam taką zagwostkę w mojej Octavii II classic (lub mint) 2008 r. 1.9 TDI BXE, z klimatyzacją, na chłodnicy jest jeden wentylator, z postów które czytałem na forum wynika że powinny być dwa (duży i mały) a u mnie jest tylko jeden duży. Wie ktoś o co chodzi?
Witam!
Mam taką zagwostkę w mojej Octavii II classic (lub mint) 2008 r. 1.9 TDI BXE, z klimatyzacją, na chłodnicy jest jeden wentylator, z postów które czytałem na forum wynika że powinny być dwa (duży i mały) a u mnie jest tylko jeden duży. Wie ktoś o co chodzi?
Też mam jeden wentylator. Klima też jest. Wszystko działa ok. Rocznik 2007, rok modelowy 2008, wersja ambiente.
Też mam jeden duży. Auto O2 klimatronic rok 2008 przed FL jeszcze. Niedawno robiłem dochodzenie w tej sprawie i wyszło że tak ma być. Kolega loru też pisał że ma jeden.
prześledź ten temat: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=105
Jest Vectra C Caravan 1,9 CDTI
Był VW Sharan 1,8T AJH
Była Octavia 2 Liftback 1,9 TDI BXE
Była Octavia 1 Combi 1,9 TDI ASV
Pytanie z innej beczki naprawdę nie ma zamiennika do wentylatora chłodnicy (większego) 1K0 959 455 P - bo nie mogę znaleźć a cena z lekka zabija za ori - 850zł :/
Pytanie z innej beczki naprawdę nie ma zamiennika do wentylatora chłodnicy (większego) 1K0 959 455 P - bo nie mogę znaleźć a cena z lekka zabija za ori - 850zł :/
i jeszcze tu : http://www.martens.pl/oferta.html :
symbol symbol 2 nazwa towaru jm CENA CENA
1K0959455P 1K0959455P WENTYLATOR CHLODN.KPL.OCT II 360MM ORG . SZT 387.50 476.63
Witam!
ciesz się ze masz jeden wentylator, przynajmniej jednej rzeczy mniej w aucie która ulegnie w końcu awarii :wink:
Komentarz