[O1] Pomoc przy wyborze Octavi 1,8

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dar55
    Classic
    • 2013
    • 13

Widzisz jakams róznice na kierownicy? Jezeli tak to zbieznosc trzeba robic, ja w zeszłym tygodniu zmienialem sworzen dolny + tulejke na wahaczu - lekka róznice na kierownicy widze - wiec zbieżnośc bede robił ale wczesniej zrobie to samo z lewej strony choć tam sworzen nie daje oznak do wymiany ale tulejke wahacza po mojemu trza by wymienic.... a zeby później nie robic znów zbieznosci to trzeba odrazu to uczynic
  • sowix1
    Classic
    • 2011
    • 28

Witam. To mój pierwszy temat i nie bardzo mam pojęcie o korzystaniu z forum, dlatego proszę o wyrozumiałość.
    Zamierzam kupić Octawię I 1,8 20V 125 KM i nie bardzo wiem na co zwracać uwagę przy kupnie właśnie tego auta.
    Zainteresowała mnie ta właśnie skoda - http://otomoto.pl/skoda-octavia-125k...C18714534.html

Czy ktoś jest w stanie pomóc?
    Jestem z Lublina i nie ma u nas wielkiego wyboru tych aut a potrzebuję w miarę dynamicznego pod gaz i obawiam się że 1,6 100 KM może być za mało bo miałem do wczoraj paska 110KM

Komentarz

• vince123
      Elegance
      • 2009
      • 923

sowix1 w tym temacie mozesz otrzymac opinie o tym aucie od innych userow..
      sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
      nadkole nowe LP
      kontakt PW

Komentarz

• sowix1
        Classic
        • 2011
        • 28

Zamieszczone przez vince123
        sowix1 w tym temacie mozesz otrzymac opinie o tym aucie od innych userow..
        Niestety z tego linku to nie wydobędę żadnej potrzebnej informacji- tu mówią o jakimś konkretnym modelu TDI z 2000 r a ja chcę benzynę 1,8 125 KM i interesuje mnie ta z linku, który wkleiłem.

Komentarz

• phoneman
          RS
          • 2008
          • 3374
          • Octavia I (1U2)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez sowix1
          interesuje mnie ta z linku, który wkleiłem.
          Więc link wklejaj do tamtego wątku który podał Ci vince123, bo właśnie tam komentują spece

[ Dodano: Pią 10 Cze, 11 06:52 ]
          Auto nie alu felg które były w SLX. Ale za tyle lat mogły się zagubić.
          .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

Pracuję...