Widzisz jakams róznice na kierownicy? Jezeli tak to zbieznosc trzeba robic, ja w zeszłym tygodniu zmienialem sworzen dolny + tulejke na wahaczu - lekka róznice na kierownicy widze - wiec zbieżnośc bede robił ale wczesniej zrobie to samo z lewej strony choć tam sworzen nie daje oznak do wymiany ale tulejke wahacza po mojemu trza by wymienic.... a zeby później nie robic znów zbieznosci to trzeba odrazu to uczynic
[O1] Pomoc przy wyborze Octavi 1,8
Zwiń
X
-
[O1] Pomoc przy wyborze Octavi 1,8
Witam. To mój pierwszy temat i nie bardzo mam pojęcie o korzystaniu z forum, dlatego proszę o wyrozumiałość.
Zamierzam kupić Octawię I 1,8 20V 125 KM i nie bardzo wiem na co zwracać uwagę przy kupnie właśnie tego auta.
Zainteresowała mnie ta właśnie skoda - http://otomoto.pl/skoda-octavia-125k...C18714534.html
Czy ktoś jest w stanie pomóc?
Jestem z Lublina i nie ma u nas wielkiego wyboru tych aut a potrzebuję w miarę dynamicznego pod gaz i obawiam się że 1,6 100 KM może być za mało bo miałem do wczoraj paska 110KM
-
-
sowix1 w tym temacie mozesz otrzymac opinie o tym aucie od innych userow..sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vince123sowix1 w tym temacie mozesz otrzymac opinie o tym aucie od innych userow..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sowix1interesuje mnie ta z linku, który wkleiłem.
[ Dodano: Pią 10 Cze, 11 06:52 ]
Auto nie alu felg które były w SLX. Ale za tyle lat mogły się zagubić..
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
Komentarz