Zamieszczone przez igor33c
[O2] Kierunkowskaz miga tylko 1 raz
Zwiń
X
-
[O2] Kierunkowskaz miga tylko 1 raz
Po krotkim czasie obcowania potwierdzam,ze to SUPER MASZYNA.Jesli ktos lubi,lub musi smigac czasami po necie,a nie chce mu sie za kazdym razem odpalac laptopa to polecam SGSII.Naprawde super sprzet.Jesli ktos nie mial stycznosci z dotykowymi ekranami i z androidem to musi troche przywyknac,ale po czasie bedzie zadowolony.Ekranik super,jakosc obrazu zdumiewa,b. szybki procek.Jedyny minus to cena(po jakims czasie powinna spasc).Goraco polecam.p.s.Jedyne czego zaluje to,ze nie mam SGSIII(ktorego nie ma jeszcze na rynku :szeroki_usmiech )Tagi: Brak
-
-
w O2 FL można to ustawić z poziomu maxi dot:Zamieszczone przez archeimam wersje Elegance czy bez podłączania kabla nie da sie tego gdzieś zmienić w ustawieniach ?
LIGHTS & VISION/Comf. indic.
być może podobnie jest w wersji przed FL?
[ Dodano: Pią 10 Cze, 11 12:43 ]
andrzej-tdi, pisałem w tym samym czasie, ale w wysłaniu przeszkodził mi telefon
Komentarz
-
-
Nie wszystkie Elegance mają kierownice multifunkcyjne (chyba, że po lifcie coś się zmieniło).Zamieszczone przez maclukejak masz elegance to powinieneś mieć kierownicę multifunkcyjną.
Aby wejść w settings trzeba przytrzymać w prawej manetce przełącznik, do obsługi komputera pokładowego, w dół ok 3-5 sekund. (tak jest w OII Elegance przed liftem)
Komentarz
-

Komentarz