[Inne] Felgi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krankor
    Classic
    • 2011
    • 15

[Inne] Felgi

To wprawdzie Skoda, ale nie zaszkodzi raz na rok (np. przed zimą) zajrzeć pod auto i uzupełnić ubytki ochrony antykorozyjnej. Octavia to dość niskie auto i czasem zdarza się przytrzeć nim o jakiś próg zwalniający czy krawężnik i zedrzeć ochronę. Niewłaściwe podnoszenie auta podczas wymiany kół lub napraw w warsztatach też może się do tego przyczynić.
    Skutki wiary w legendę mogą być np. takie:

lub takie: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=345 post kol. McGan
    ale zdjęć skorodowanych Octavii na tym forum jest znacznie więcej. Czasem aż wierzyć się nie chce, że to Skoda.
  • jakimoto
    Drive
    • 2010
    • 54

[Inne] Felgi

Witam,
    Kupiłem swojej żonie auto, jednak nie Skode, a szkoda bo ją namawiałem, żeby w rodzinie były dwie.
    Mam do was pytanie czy polecacie zakup chińskich alusów na allegro??
    Jaka jest wasza opinia na temat tych felg? Bo wzory są całkiem niezłe.
    No i niby sprzedawcy mają scany certyfikatów.

Z góry dzięki za pomoc

Komentarz

• iwanowicz
      Drive
      • 2009
      • 48

Własnych doświadczeń nie posiadam, ale kolega ma takie chińskie alu założone na subaru outback jako zimówki, sezon przejeździł i zadowolony.

Komentarz

• pandzik
        RS
        • 2011
        • 2254
        • Seat

Re: Felgi

Zamieszczone przez jakimoto
        Witam,
        Kupiłem swojej żonie auto, jednak nie Skode, a szkoda bo ją namawiałem, żeby w rodzinie były dwie.
        Mam do was pytanie czy polecacie zakup chińskich alusów na allegro??
        Jaka jest wasza opinia na temat tych felg? Bo wzory są całkiem niezłe.
        No i niby sprzedawcy mają scany certyfikatów.

Z góry dzięki za pomoc
        W cenie chińczyków masz często felgi bardziej renomowanych europejskich producentów.

Znajdz sobie test porównawczy firmowych felg i chińczyków. Chodzi o uderzenie boczne. Nie będziesz sie nimi dłużej interesował.

Komentarz

• LUKI
          RS
          • 2005
          • 5776

jakimoto,

po co zakładasz kolejny temat....

kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

Pracuję...