Panowie, to jest Polska, chory kraj i chore przepisy :!: :!: :!:
Tatry
Zwiń
X
-
Tatry
Witajcie jak juz kiedys pisalem stoi kolejy "test"szkodnikawyjazd w gory i stad moj post; moze ktos z Was ma jakies sprawdzone trasy, noclegi w rejonie Bukowiny tatrzanskiej. Chcemy odpoczac, pochodzic po gorach, wymoczyc sie w termalnych basenach.
Za wszelkie podpowiedzi z gory dziekuje
PS. temat nie na forum jak najbardziej bo przeciez jedziemy Octavia
Pozdrawiam
-
-
Re: Tatry
Zamieszczone przez likossWitajcie jak juz kiedys pisalem stoi kolejy "test"szkodnikawyjazd w gory i stad moj post; moze ktos z Was ma jakies sprawdzone trasy, noclegi w rejonie Bukowiny tatrzanskiej. Chcemy odpoczac, pochodzic po gorach, wymoczyc sie w termalnych basenach.
Komentarz
-
-
Temat chyba jednak nie tutaj ale skoro pytasz to ci odpowiem. Polecam Ci to miejsce Bukowina Tatrzańska - Głodówka.
Byłem u tych ludzi na sylwestra i było super, dom nowy, w środku wszystko w drewnie, w pokojach tv czajnik, łazienka z prysznicem na korytarzu ale każdy pokój ma własną zamykaną.
Okolica bardzo cicha i spokojna, no i widoki na tatry nie zapomniane, trasy kręte i w samych górachdo centrum Bukowiny bardzo blisko gdzie możesz pospacerować lub skorzystać z basenów termalnych. Można się przejść na Rusinową Polane w Tatry. Do Zakopca górami też dość blisko jak i na morskie oko. Polecam Ci to miejsce :wink:
Bukowina Tatrzańśka - Głodówka
Komentarz
-
-
Temat ewidentnie do Off Topic , pewnie administracja przeniesie.
A skoro to pierwszy wyjazd w Tatry, to mimo wszystko polecałbym gdzieś blisko gór, ale Zakopane. Na termy w Bukowinie zawsze możesz dojechać, a z Zakopca masz bliziutko w piękne dolinki nawet pieszo (a tym bardziej jak wyjazd z dziećmi).
Komentarz
-
-
W zeszłym roku spędziłem wakacje dokładnie z takimi samymi planami jak Ty w Bukowinie. A że pogoda nie dopisała, prawie całe 2 tygodnie moczyliśmy się w zewnętrznych i wewnętrznych basenach. Polecam szczególnie ten z muzyką! :szeroki_usmiech Stacjonowaliśmy kawałem od Bukowiny w miejscowości Groń w ichnim ośrodku wczasowym "Placówka". Fajne miejsce jako baza wypadowa. Uwaga na paliwo! W Bukowinie jest tylko jedna stacja Orlenu w całej okolicy a cena paliwa po prostu zwala z nóg. Następna jest dopiero w Zakopanem. :shock: Zaglądnij też do Białki Tatrzańskiej do "Litworowego Stawu". Żarełko urywa dupiszcze że hej! Wychodziliśmy zawsze stamtąd jako kulki. Porcje dla górali (normalny człowiek nie daje im rady), food bardzo smaczny. Za to w deserach się zakochałem. Spróbuj koniecznie Bananowego Songu! :lol:
Komentarz
-
-
Witajcie wakacje dla mnie juz sie skonczyly ale bylo swietnie najpierw Szczyrk a po tem Bukowina Tatrzanska ( mam swietne adresy na kwatery 30-35 zl za noc, pokoje z lazienkami !!!)
Auto spisywalo sie swietnie.
[glow=blue:b43ba9027f]W Zawoji 23 widzialem pierwszego OCP :lol: ciemna Octavia (albo tur)
kto byl ?[/glow:b43ba9027f]a kolejnego w Zakopcu kilka di po tem ....
Gory sa fantastyczne jednak nam Polakom -przepraszam ze tak powiem ale jeszcze sporo bakuje ... spotkalem sie z wieloma milymi , sympatycznymi ludzmi mi obcymi ale tez wiele chamow a chodzi o drobiazgi takie jak np. przepuszczanie w drzwiach no nic ale fajnie bylo
Pozdrawiam[glow=white:b43ba9027f][/glow:b43ba9027f]
Komentarz
-
-
W Białce tema Bania już otwarta.Można też podjechać do sąsiedniej Bukowiny czy Szaflar na baseny termalne.Co do kwater,pokoi to w sezonie letnim można jechać w ciemno,niema problemu z noclegami.Lato to nie sezon zimowy,gdzie trzeba rezerwować wcześniej.Jak ktoś potrzebuje jakieś info to pisać na priv.
Komentarz
-
-
w Bukowinie bylismy wow te baseny sa fantastyczne...ciepla woda i sporo miejsca naprawde polecam a adresy juz daje
oto adresy noclegow ( pokoje sa czyste z lazienkami i ladnymi widokami , polecam goraco a mozecie nawet powiedziec ze trafiliscie tam z mojej rekomendacji(mlodzi z niemiec w srebrnej octavi) to wlasciciele napewno sie uciesza
Szczyrk (to w bocznej uliczce wiec cicho i spokojnie- nam sie strasznie podobalo)
obok jest nowo otwarta kaczma - osobiscie polecam barszcz w chlebku
(jedenym minusem moze byc fakt ze wlascicielka ma dwa wielkie psy ale to piekne futszaki
W Bukowinie Tatrzanskiej
strony www nie mam ale mam adres i t. (to rowniez lekko na uboczu ale bardziej w centrum do kompielisk 10 min spacerkiem
tel do Wlasciciela kwatery: 695067173 - tu jest spory dom z bali nowy piekny bardzo öadnie urzadzony na dole jest salonik dla wszystkich z bilardem i pilkarzykami, a do tego wspolna kuchniaWidac ze wszystko z sercem ... my bylismy zachwyceni
gdyby ktos wiecej inf potzebowal piszczie na priv...
ilych wakacji
Komentarz
-
Komentarz