[ Dodano: Pon 10 Lip, 06 10:46 ]
Jeszcze jedno pytanie: ponieważ w Octavii Skoda po raz pierwszy wprowadziła wielowachaczowe zawieszenie a jak wiadomo jest ono bardziej skomplikowane niż belka -
czy nic złego się z nim nie dzieje?
Jeszcze jedno pytanie: ponieważ w Octavii Skoda po raz pierwszy wprowadziła wielowachaczowe zawieszenie a jak wiadomo jest ono bardziej skomplikowane niż belka -
czy nic złego się z nim nie dzieje?
hmm, na razie nic "zlego" sie nie dzieje, natomiast mozna spodziewac sie kosztowniejszych ewentualnych napraw, no i PODOBNO wielowahacz jest mniej trwaly, zwlaszcza biorac pod uwage nasze drogi niestety...
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
RS stoi w firmie Groblewski Junior w Sopocie.
Jest wystawiona do sprzedaży, ale cena którą dealer wystawił jest taka,że pusty śmiech
bierze.
Przecież taniej,lub w podobnej cenie ( ze względu na to,że aktualnie mocno zwyżkuje kurs
euro ) można kupić fabrycznie nową, tegoroczną.
Moje zdanie jest takie,że dealerzy kroją jak mogą,bez umiaru i przyzwoitości.
Dlatego nie kupię już raczej nowego auta.
nie sadze, zeby gdziekolwiek RS byl jako demo car, chociaz byc moze sie myle :roll:
ostatnio (w poprzednią środę) jeździłem takim w Zakręcie.
jest conajmniej 1 szt. "przechodnia" wypożyczana potencjalnym klinetom na max. 1 dzień
mnie udało się trafić "pomiędzy" takich Klientów :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Czy mógłbyś podzielić się wrażeniami z jazdy: zawieszenie,silnik itd?
A co to jest Zakręt?
Zakręt - ASO Sinclan-Bis
przyspieszenie - nie powalało, ale mozna było rozpędzić się do max 160 km/h, ze względu na ruch na trasie lubelskiej;
zawieszenie- sprężyste, w swojej O I mam twardsze;
fotele - "zwykłe" Recaro, w R32 wygląda to o niebo lepiej;
hamulce - ŻYLETKA, chcę takie miec u siebie :diabelski_usmiech
generalnie autko jechało, ale nie tak jakby miało tam te 200 KM,
wrażenie mineło gdy wsiadłem do swojej O I i dałem w buta :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
hmm, tez jakiś czas temu widziałem wstawionego RS'a, przez salon , pisali że był właśnie jako demo car z 2005 roku nie pamiętam ceny ale coś koło 94-98 tysięcy może to ten co piszeKaszana,
Komentarz