[O1] przepustnica

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • konradw9
    Drive
    • 2009
    • 68
    • Octavia II (1Z3)
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

[O1] przepustnica

witam kiedy zlot skody w wrocku

[ Dodano: Wto 17 Sty, 12 13:50 ]
    witam grzesiek gdzie moge znalesc ten kalendarz spotow pzd
    konradw9
  • czarny03
    Classic
    • 2008
    • 33

[O1] przepustnica

witam,gdzie najtaniej można kupić przepustnicę

Komentarz

• octaviaRK
      Ambiente
      • 2010
      • 116

witamm mysle ze dobra cena ale nie wiem co to za jakosc oryginał o ile wiem jest dosc drogi cos koło 850.

robert octaviaRK

Komentarz

• czarny03
        Classic
        • 2008
        • 33

a w/g ciebie zamiennik czy oryginał jest lepszy oprócz ceny czy zammiennik wytrzyma dłuzej

Komentarz

• szeryfevo
          Classic
          • 2010
          • 7

witam mam problem! moja skoda po odpaleniu momentalnie gasnie musze ja trzymac na gazie dopoki nie zlapie temperatury! Jak juz zplapie temperature to nie gasnie ale obroty trzymaja sie na poziomie 250!!!! to zbyt malo przeczyscilem juz raz przepustnice i troszke pomoglo chcialem ja jeszce zaadaptowac ale nie wiedzialem jak! sprawdzilem bledy i wyskoczyl mi "czujnik polozenia pzrepustnicy" co to moze byc? czy musze wymienic przepustnice czy da sie to zrobic? a i jeszce jedna mam zalozony stozek bo obudowa z oryginalnego filtra byla bardzo popekana i ja wyzucilem! czy to tez moze byc wina stozka?? dzieki z gory i czekam na odp

Komentarz

• Kajtiii
            Rider
            S_OCP Member
            • 2007
            • 291

Zamieszczone przez czarny03
            a w/g ciebie zamiennik czy oryginał jest lepszy oprócz ceny czy zammiennik wytrzyma dłuzej
            Ja wymieniłem na oryginał Siemensa. Dałem 900 zł. Nie żałuję. Z zamiennikami bywa różnie a ja wolę dać raz kasę i zapomnieć o wydatku....

Komentarz

Pracuję...