Dodanie tempomatu w OI Tour

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • NorMan2
    Drive
    • 2010
    • 63

Wybaczcie za zamieszanie - tempomat już działa. Wadliwa jest u mnie manetka która nie włącza tempomatu - zwora pomiędzy pinem 6 a 7 na próbę zadziałała.
    Otóż w moim silniku BFQ nie ma żadnej różnicy w montaży - pinologia od TDI zadziałała u mnie. Jedyne różnice są między T10e a ECU ale tą wiązkę miałem już fabrycznie pociągniętą.

Komentarz

• irek6
      Classic
      • 2009
      • 35

tom.tom,
      Pamiętasz jaki numer katalogowy ma Twoja manetka?

pytanie do wszystkich:
      Czy jest możliwe aby w OI tour manetka kierunków/długich świateł i wycieraczek (zatem lewa i prawa) występowały jako jeden element? Taką informację dostałem w ASO ale wierzyć mi się nie chce bo w etce nie ma takiej cześci. Ponoć to zależy od modułu komfortu.

Komentarz

• soszek81
        L&K
        • 2010
        • 1245

ASO sraso.

To są dwa różne elementy tylko skręcane razem.
        Chyba że O1 Tour to zupełnie inne auto niż O1FL
        Była O1 kombi ALH++ 150/340
        Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200

Komentarz

• irek6
          Classic
          • 2009
          • 35

ja im raczej nie wierzę bo mam złe doświadczenia z tym ASO ale chciałem się upewnić.

Komentarz

• tom.tom
            Rider
            • 2009
            • 296

Zamieszczone przez irek6
            tom.tom,
            Pamiętasz jaki numer katalogowy ma Twoja manetka?

pytanie do wszystkich:
            Czy jest możliwe aby w OI tour manetka kierunków/długich świateł i wycieraczek (zatem lewa i prawa) występowały jako jeden element? Taką informację dostałem w ASO ale wierzyć mi się nie chce bo w etce nie ma takiej cześci. Ponoć to zależy od modułu komfortu.
            Masz zdjęcie z pudełka

3UO 953 513 D 01C

A manetki są na 1000 % dzielone
            Załączone pliki
            Pozdrawiam tom_tom

Komentarz

• irek6
              Classic
              • 2009
              • 35

dzięki

Komentarz

• koleś
                RS
                • 2009
                • 2832
                • Fabia combi (6Y5)
                • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
                • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez haragon
                W mieście użytkowanie takiego wynalazku totalnie jest bezsensowne.
                Absolutnie nie mogę się z tym zgodzić. Mieszkam w aglomeracji Ślaskiej. Można powiedzieć, że prawie w samym środku. Tempomatu używam codziennie jak tylko jest kawałek prostej.
                Tak samo robi wielu moich kolegów, którym zakładałem tempomat, i z którymi rozmawiam na ten temat.
                Właśnie to, że tempomat jest tylko na trasy/autostrady jest największym mitem.

Zamieszczone przez haragon
                Dla mnie pomimo, że go mam od lat i korzystam sporadycznie to czysty bajer
                Mogę Ci go fachowo wymontować i go sprzedasz komuś potrzebującemu :wink:
                Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
                Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz

Pracuję...