ksenony w Octavi 2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kamyk
    Classic
    • 2007
    • 9

ksenony w Octavi 2

wygląda ostro. Ciekawe jak w kombiaku będzie się prezentował.
  • stychlerz
    Drive
    • 2006
    • 48

ksenony w Octavi 2

Chyba przez przypadek wygadał mi się pracownik ASO Skody (przy okazji wymiany obu reflektorów przednich), iż skoda ogłosiła akcję serwisową na wymianę reflektorów ksenonowych w Octavi 2. Powód - odklejanie się folij zabezpieczającej. Dlaczego nie ogłosili tego faktu - może klient nie zauważy defektu! Szczery do bólu.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Narazie nic niepokojacego nie zauwazylem. Ale popatrze przy okazji

Wiem, ze OI najpierw byl problem z mocowaniami, cos im forma nie wyszla i pekaly, a potem przetwornice byly jakies do dupy i padaly. U mnie padly dwie, jedna wlasnie konczy zywot. Francuzkie badziewie :x Potem zaczeli montowac jakis nowy typ, z tego co sie dowiedzialem.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• ===Tomy===
        Rider
        • 2006
        • 552

Zamieszczone przez Maicroft
        Narazie nic niepokojacego nie zauwazylem. Ale popatrze przy okazji

Wiem, ze OI najpierw byl problem z mocowaniami, cos im forma nie wyszla i pekaly, a potem przetwornice byly jakies do dupy i padaly. U mnie padly dwie, jedna wlasnie konczy zywot. Francuzkie badziewie :x Potem zaczeli montowac jakis nowy typ, z tego co sie dowiedzialem.
        Spokojnie, to jakaś tajemnicza akcja bo w wielu ASO nikt nic nie wie, a ludzie z xenonami problemów nie zgłaszają.
        Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
        Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
        Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

Pracuję...