[O2] Halogeny NEW BEETLE/ OCTAVIA RS

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • j@ri
    Drive
    • 2010
    • 43

Moj kolega ma problem. Pod korkiem wlewu oleju zbiera mu sie masło. Pierwsza myśl jaka przychodzi to przedostanie sie do komory silnika płynu chłodniczego, czyli uszczelka do wymiany i głowica do planowania. Czy może być jakaś inna przyczyna takiego stanu rzeczy? Dodam, ze niedawno miał ubytki płynu, ale mechanik od gazu stwierdził przecieki płynu w okolicach instalacji gazowej (gdzieś tam) i je zlikwidował, po tym czasie wymieniał olej i teraz pojawiło mu sie masło. Samochód to OI 1,6MPi zagazowana. POMOCY!
  • Octavia2Limited
    Rider
    • 2009
    • 322

Witam, zauważyłem, że nie które osoby sprzedające halogeny do VW New Beetle piszą, że halogeny pasują też do Octavii RS. Czy oznacza to, że pasują do O2 RS ? :P
    * CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
    * AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"

Komentarz

• Sev
      L&K
      • 2007
      • 1295

Raczej Fabii RS MK1.
      6Y20VT codename FiA - v.1.5 - 213KM/339Nm
      Polecam NETCAR.PL - Opony i Felgi, VAGSerwis.pl

Komentarz

• Octavia2Limited
        Rider
        • 2009
        • 322

Poszperałem trochę w wyszukiwarce i wychodzi na to, że według nr.części VW New Beetle i Octavia RS używają tych samych halogenów. Czyli to są te same części .

Komentarz

• ali7
          Ambiente
          • 2008
          • 179

Zamieszczone przez Octavia2Limited
          Poszperałem trochę w wyszukiwarce i wychodzi na to, że według nr.części VW New Beetle i Octavia RS używają tych samych halogenów. Czyli to są te same części .
          Tez doszedlem do podobnych wnioskow. Ze zdjec wynikalo, ze sa identyczne. Jesli chcesz kupic, to chyba najtaniej jest u kolegi o nicku Andulin z alledrogo. On ma ori skody w rozsadnej cenie.
          @200KM

Komentarz

• Octavia2Limited
            Rider
            • 2009
            • 322

Andulin jak zawsze ma w ofercie na aledrogo/aletanio > halogeny do RS2 FL :? . DO RS2 nie widziałem.
            Pisał mi kiedyś, że za taki komplet ze stelażami i spryskani chce 300zł. Bardzo dobra cena, tylko wtedy dowiadywałem się jak planowałem zakup zderzaka.
            Dzięki za przypomnienie bo zapomniałem o nim . Wysłałem już zapytanie.

Pozdrawiam

Komentarz

• Mickul
              RS
              • 2010
              • 2847

Zamieszczone przez ali7
              Zamieszczone przez Octavia2Limited
              Tez doszedlem do podobnych wnioskow. Ze zdjec wynikalo, ze sa identyczne. Jesli chcesz kupic, to chyba najtaniej jest u kolegi o nicku Andulin z alledrogo. On ma ori skody w rozsadnej cenie.
              Pasują do O2RS, Leona, Fabii, Beetle i Scouta.

Komentarz

Pracuję...