Moj kolega ma problem. Pod korkiem wlewu oleju zbiera mu sie masło. Pierwsza myśl jaka przychodzi to przedostanie sie do komory silnika płynu chłodniczego, czyli uszczelka do wymiany i głowica do planowania. Czy może być jakaś inna przyczyna takiego stanu rzeczy? Dodam, ze niedawno miał ubytki płynu, ale mechanik od gazu stwierdził przecieki płynu w okolicach instalacji gazowej (gdzieś tam) i je zlikwidował, po tym czasie wymieniał olej i teraz pojawiło mu sie masło. Samochód to OI 1,6MPi zagazowana. POMOCY!
[O2] Halogeny NEW BEETLE/ OCTAVIA RS
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Octavia2LimitedPoszperałem trochę w wyszukiwarce i wychodzi na to, że według nr.części VW New Beetle i Octavia RS używają tych samych halogenów. Czyli to są te same części.
@200KM
Komentarz
-
-
Andulin jak zawsze ma w ofercie na aledrogo/aletanio > halogeny do RS2 FL :? . DO RS2 nie widziałem.
Pisał mi kiedyś, że za taki komplet ze stelażami i spryskani chce 300zł. Bardzo dobra cena, tylko wtedy dowiadywałem się jak planowałem zakup zderzaka.
Dzięki za przypomnienie bo zapomniałem o nim. Wysłałem już zapytanie.
Pozdrawiam* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ali7Zamieszczone przez Octavia2LimitedPoszperałem trochę w wyszukiwarce i wychodzi na to, że według nr.części VW New Beetle i Octavia RS używają tych samych halogenów. Czyli to są te same części.
Komentarz
-
Komentarz