Sprzeglo w 1.6 AKL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • AdamGd
    Classic
    • 2006
    • 14

Sprzeglo w 1.6 AKL

Zamieszczone przez szkoda
    dobrygrzeswawa napisał/a:
    szkoda ciekawe czy te policjanty to przepisowo jechali :?: :wink: :twisted:

taa, oczywiscie, cialem za nimi do obozowej, nizej 140 nie schodzili jadac obok siebie i smigajac miedzy samochodami
    No bo to folwark przecież
    qź&a sa równi i równiejsi :evil:
  • the_maniek
    Ambiente
    • 2006
    • 177

Sprzeglo w 1.6 AKL

Dzis rano odczulem skutki nieublaganego tarcia... a raczej praktyczny jego brak :| Padlo mi sprzeglo (a raczej dogorywa). Dlatego mam pytanie: Gdzie mozna DOBRZE i tanio wymienic ow element w Wawie lub okolicach :?: Poleccie jakis warszt :diabelski_usmiech

pzdr :!:
    Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.

Komentarz

• piotrekwawa
      Ambiente
      • 2005
      • 125

Re: Sprzeglo w 1.6 AKL

Zamieszczone przez the_maniek
      Dzis rano odczulem skutki nieublaganego tarcia... a raczej praktyczny jego brak :| Padlo mi sprzeglo (a raczej dogorywa). Dlatego mam pytanie: Gdzie mozna DOBRZE i tanio wymienic ow element w Wawie lub okolicach :?: Poleccie jakis warszt :diabelski_usmiech

Ja ostatnio robiłem na Syreny dobrz TAK Tanio NIE
      Octavia 1.6 AEE 165tys przeb.

Komentarz

• the_maniek
        Ambiente
        • 2006
        • 177

Zamieszczone przez piotrekwawa
        Hehe... czyli jak to w zyciu bywa Na wszelki wypadek jak mozesz to daj dokladniejsze namiary :diabelski_usmiech

Komentarz

• piotrekwawa
          Ambiente
          • 2005
          • 125

Zamieszczone przez the_maniek
          Zamieszczone przez piotrekwawa
          Hehe... czyli jak to w zyciu bywa Na wszelki wypadek jak mozesz to daj dokladniejsze namiary :diabelski_usmiech

Wysłałem na PW
          Octavia 1.6 AEE 165tys przeb.

Komentarz

• the_maniek
            Ambiente
            • 2006
            • 177

Znalazlem w InterCars sprzeglo SACHSa. Poniewaz srednio u mnie z mechanika mam pytanie czy dobrze dobralem je do mojego silnika :?:

I czy warto byloby odrazu wymienic lozysko (bo chyba nie ma go w komplecie) :?:

dzienx za pomoc :szeroki_usmiech

Komentarz

• RomanS
              Elegance
              • 2004
              • 804

the_maniek, generalnie jak Cię stać nanowe sprzęgło (a musi :szeroki_usmiech ), to na pewno i na łożysko, to najtańszy element. A gdyby co to z jego wymianą jest dokładnie tyle roboty co z całym sprzęgłem.
              Pytanie tylko, czy rzeczywiście potrzebujesz komplet, czyli tarczę i docisk. Tarczę na pewno tak ale docisk może być OK. Niestety dowiesz się dopiero jak rozbierzesz :szeroki_usmiech.
              Więc albo kupuj dopiero po rozbiórce, albo się umów, że jakby co to będziesz mógł docisk oddać z powrotem.
              Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI

Komentarz

• the_maniek
                Ambiente
                • 2006
                • 177

Zamieszczone przez RomanS
                generalnie jak Cię stać nanowe sprzęgło (a musi :szeroki_usmiech ), to na pewno i na łożysko, to najtańszy element
                No wlasnie... musi niestety (swoja droga po przebiegu 135kk to troche nie za wczesnie padlo :?: ) A z lozyskiem to raczej nie ma problemu... to tylko drobne w porownaniu z reszta :P
                Zamieszczone przez RomanS
                Pytanie tylko, czy rzeczywiście potrzebujesz komplet, czyli tarczę i docisk. Tarczę na pewno tak ale docisk może być OK. Niestety dowiesz się dopiero jak rozbierzesz :szeroki_usmiech .
                Więc albo kupuj dopiero po rozbiórce, albo się umów, że jakby co to będziesz mógł docisk oddać z powrotem.
                I w tym caly problem... na moj gust to sie sprzeglo slizga (w czesniej troche sie przypalilo :evil Ale jak juz robie to wymienie i docisk (mialem przyciemniac szybki ale najwyzej sie wstrzymam :P ).

Dzienx i pzdr :!:

Komentarz

Pracuję...