Zamieszczone przez miguello
[ Dodano: Sro 25 Sty, 12 21:16 ]
Zamieszczone przez miguello
Nie "dogadywalismy" sie, bo chcemy robic wszystko oficjalnie. Pozatym nie wiadomo jak tam pod zderzakiem wszystko wyglada.

U Bednarka dziwili się, że umyłem swój przed naprawą boku, a potem się dowiedziałem że mają nową myjnię automatyczną :!: Poprzednim razem gdy pytali się przed serwisem olejowym mieli jeszcze ręczną, głupotka ale ja dbam jako tako o lakier.
Co może zrobić PZU... Będzie na początku grało na zwłokę, w końcu każda złotówka nie oddana to złotówka zarobiona. ASO wysyła swój kosztorys, który PZU będzie musiało zaakceptować. Nie wiem jaka jest sytuacja u Ciebie (wyjdzie po rozebraniu tyłu), ale za każdym razem gdy część może byc naprawiana lub wymieniana, PZU będzie dążyło do wersji tańszej t.j. naprawy. Dlatego db mieć niezłego likwidatora szkody w aso, "mój" tak zadziałał, że pomimo zażegnywania się likwidatora TU wymienili mi drzwi przednie (pozaznaczał flamastrem miejsca, które musiałyby być szpachlowane i udowodnił, że zakres naprawy byłby zbyt duży, żeby w 8miesięcznym aucie odejść od wymiany elementu).

Komentarz