tylko zarzuciłem temat ... zobaczym do soboty jak i co
Jaka realna cena sprzedaży?
Zwiń
X
-
Jaka realna cena sprzedaży?
od początku...mam okazje zanabyć całkiem ciekawą S4 :twisted: ....z 99 r świezutko z dojczlandu.....po wstępnych ogledzinach wyglada na na nie dzwonioną( ale to jeszcze bedzie weryfikowane).......jako ze autko stoi w komisie właściciel tegoż przybytku jest w stanie wziac octe w rozliczeniu......i teraz mam pytanko bo nie bardzo ostatnio sledziłem ceny uzywek...jak jest realna cena za którą mógłbym sprzedać to autko jakbym sam je sprzedał?....rocznik VII 2000 r. model przed liftem , wersja SLX + dodany klimatronic, felgi 17 itepe itd.....salon, bez dzwona......nagonione 170 tys.km, serwis na bieżąco....
Pytam bo nie wiem czy cena która mi oferują jest ok.......
-
-
jkapitan a ile daja mu w skupie ? byl na jakies wycenie?
bo powiem szczerze ,ze jak wystawilem za moja siene cene powiedzy skupem i sprzedaza sprzedalem auto w tydzien ale moze to taki urok Fiacianowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjneprzebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
dlatego ja nie dlubie :-) nameczy sie czlowiek, wyda kasy i jeszcze potem trudno sprzedac za taka cene jak niedlubane :P
Ostatnio widzialem na allegro lekko dlubana octe chip itp itd, dwa razy wystawiona wszystko ladnie napisane, nie zeszla, ostatnio widzialem ja juz bez adnotacji o chipie i z moca 90Km ;-):: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Pulsedlatego ja nie dlubie :-) nameczy sie czlowiek, wyda kasy i jeszcze potem trudno sprzedac za taka cene jak niedlubane :P
Ostatnio widzialem na allegro lekko dlubana octe chip itp itd, dwa razy wystawiona wszystko ladnie napisane, nie zeszla, ostatnio widzialem ja juz bez adnotacji o chipie i z moca 90Km ;-)
tak czy inaczej dobrze, ze ja mam juz kupca na swoje auto :diabelski_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Gdzie byliscie w kwietniu zeszlego roku ?? Jak szukalem mocnej benzynki to nie bylo zadnej skody krajowej, nie bitej z udokumentowanym przebiegiem, a jak juz to 1.6 albo klepacze. Albo importowane dzwonione, albo z przebiegiem 15 tys/rok :evil:
A teraz jak wezmiesz 25 to max, ale w komisie zjedzie ci z cena 2-3 kola mniej niz normalnie na gieldzie chodza.Była O1 jest F2.
Komentarz
-
Komentarz