Bardzo szybka odpowiedz , o klamke

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grisza85
    Drive
    • 2005
    • 84

Pozdrowienia dla właściciela srebrnej O1 widzianego dzisiaj ok 14.30 na Rembelszczyźnie!!!
  • henio
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 631

Rozbieram właśnie drzwi i chce wyjąc centralke z drzwi kierowcy.Ale za chorobe nie mogę zciągnąć tej linki co idzie z klamki do mechanizmu.Prubuje nawet wyjąć klamke , może wtedy będzie lepiej , ale oprócz jednej śruby co odkręciłem nie widze innych.Może ktoś przerabiał zciąganie klamki z drzwi ?:roll:

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Trzeba zamek z boku odrecic innej opcji tam nie ma.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• henio
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 631

Odkręcony jest zamek ( z boku drzwi 2 czarne śruby) praktycznie lata cały na tej krutkiej 5 cm lince co łączy klamke z zamkiem.Dodatkowo z boku we wnęce jest jeszcze sróba co trzyma klamke odkręciłem ją ale dalej ani drgnie.

Komentarz

• Kwarcu1
          Classic
          • 2005
          • 14

Może chodzi o odczepienie linki od klamki od strony wewnętrznej po zdjęciu tapicerki ???
          :lol: Jeśli tak to: na plastiku przy klamce od strony wewnętrznej jest założona blaszka która zapobiega wypadaniu linki , wystarczy ja podważyć śrubokrętem i można wyjąć linkę z mocowania . Linka przy klamce kończy się haczykiem który nalęży zdjąć ....
          1,9 TDI AGR na zawsze seria

Komentarz

• henio
            Rider
            S_OCP Member
            • 2005
            • 631

Po przeprawach z klamką teraz pije :P Cały dzień zajeły mi przeprawy żeby zdjąć klamke i udało się ale kur. poszło co nie miara.No ale cóż z tegoi nigy centralny działa ale więcej nic.W zamku niełączył jeden punkt , przynajmniej tak mi się wydaje.Po zabiegu lutowania teraz działa, ale złudne były moje myśli że wszystko bedzie działać .Przynajmniej wygłuszyłem drzwi jedne i efekt jest widać to na jednym lusterku jak drga , bo drugie nie drga :lol: Dalej będę moje woje toczył z innymi usterkami opisanymi w jednym poscie wcześniej , ale wydaje mi się że jednak to jest jedna usterka za którą odpowieda wada :roll: A poza tym to luz , przechodze na ŻYCIE JEST .......

Komentarz

Pracuję...