Przednie zawieszenie - pytania do praktyków

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Maicroft
    Moderator
    S_OCP MemberModeratorr
    • 2004
    • 25757
    • Audi

Nie martw sie z zamiennikami tych gum tak jest. Przecwiczylem to samo. Wymienilem przejechalem jakies 10kkm i znow cos dostalo luzu. Zrobilem kolejne 15kkm i teraz juz sie to wyraznie dopomina wymiany.
    Spritmonitor.de

Komentarz

• MROZOL
      Drive
      • 2007
      • 79

Jutro zmieniam oponki na letnie i zakładam ori łączniki i ori gumy na stabku i zobaczymy ilie to wszystko wytrzyma w weekend jade sobie jeszcze zmienie tulejki i mam nadzieję, ze będzie na jakiś czas spokój

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Wlasnie dokonalem zakupu tulei z Cupry, teraz czas zamowic amortyzatory i za jakis czas w wolnej chwili wszystko to sie zmieni, zobaczymy jak z trwaloscia
        Spritmonitor.de

Komentarz

• MROZOL
          Drive
          • 2007
          • 79

otóż to. Maicroft, ile cię kosztowały te tuleje??

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

Te z Cupry po 66zl sztuka vs 47zl fabryczna z Octy no i przy okazji te drugie gumy po 35zl sztuka i wymieniam lozyska w kolumnach bo i tak bede mial to rozebrane po 27zl sztuka
            Spritmonitor.de

Komentarz

• MROZOL
              Drive
              • 2007
              • 79

no to nieźle chyba się na to skusze

a u mnie wieeeeeelki problem czeka mnie ściąganie całych sanek. zmieniałem dziś koła i przy okazji gumki od stabka no i kurna urwałem nakrętke która jest przyspawana do sanek do której przykręca się uchwyty od gumek Jak myślicie czy uda się to pospawać czy lepiej od razu całe nowe sanki???

Komentarz

• tomatronix
                Classic
                • 2008
                • 1

Witam.
                Co do łączników to u mnie w sklepie droższe są plastikowe , ja kupiłem metalowe .
                A przy wymianie uważaj z dokręcaniem śrub (19 Nm) mi się jedna zerwała i szybko leciałem po klucz dynamometryczny.
                .

Komentarz

Pracuję...