Zamieszczone przez wolas
[O2] Odgrzybianie, ozonowanie...
Zwiń
X
-
[O2] Odgrzybianie, ozonowanie...
Szanowni koledzy,
Czy ktos zna porzadnego fachure od klimy (jak w temacie) w rejonie Swidnicy-Dzierzoniowa-Jeleniej Gory...( do Wrocka tez moge podjechac) ??
Pozdrawiam.
[ Dodano: Czw 30 Cze, 11 00:59 ]
Dodam, iz piszac "fachure", nie mialem na mysli jedynie "Pana Wladzia Mechanika", ale sprawdzona firmy, ktora zrobi w/w usluge porzadnie i profesjonalnie.Franek
-
-
innova
Nie wiem czy czytałeś nasze rozważania rozwiązania tego typu problemów w O2, przykładowo http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=48797
natomiast nam wyszło (mi to na 100% bo najpierw dałem szansę ASO) że aby spełnić postawione przez Ciebie kryterium (w szczególności "porządnie") to najlepiej jak podjedziesz po piankę przykładowo do Lidla.
Szczegóły w przytoczonym wątku.
Komentarz
-
innova
Zamieszczone przez Salvatore769Innova, a moze tak przeczytasz jeszcze raz moj post, tym razem ze zrozumieniem. Prosze o namiar chlopakow, ktorym zaplace i zrobia robote, bo nie chce mi sie samemu. A nie chce porad typu"zrob to sam"... Mimo wszystko, dziekuje.
chciałeś żeby było zrobione dobrze więc wskazałem Ci jedyną znaną mi drogę by osiągnąć ten wymóg...
dodatkowo osiągnięty bez ściemniania i kręcenia o grzybach oraz opowiadania co to jeszcze nie potrzeba, żeby było dobrze i jak fajnie że w ogóle przyjechałeś bo następna wizyta najlepiej jak nastąpi najdalej za kwartał...
sugeruję też na przyszłość trafniej względem zamiaru definiować potrzebę bo widzę, że masz z tym problem... może częściowo wytłumaczalny klimatem zachodnich miast...ale idąc za zarzutem to pozwolę sobie stwierdzić, iż nie przeczytałeś ze zrozumieniem treści odpowiedzi, choć ta była sformułowana na tyle przejrzyście, że bardziej się nie dało, jak ją przeczytasz jeszcze raz to porozmawiamy o zrozumieniu (jak jeszcze będzie o czym)
Komentarz
-
A ja twierdzę ,że piankę z lidla to se można w d... wsadzić ,jak zresztą wszystkie inne półśrodki jadąc na serwis i robiąc prawdziwe odgrzybianie + wymianę filtra itd ,dopiero zobaczysz różnicę . Jeśli nic w twojej klimie nie jest kaput to nie potrzebujesz super fachowców do takiego serwisu , po prostu pojedź do lepszego warsztatu i zrobią ci to bo do tego nie trzeba jakiejś wielkiej filozofii , gorzej jak coś się zepsuło to mądrych jest wielu ,a uczynnych mało.
Lepszy warsztat to miałem na myśli "omiń Pana Wiesia z garażu w piwnicy"Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez innovaZamieszczone przez Salvatore769Innova, a moze tak przeczytasz jeszcze raz moj post, tym razem ze zrozumieniem. Prosze o namiar chlopakow, ktorym zaplace i zrobia robote, bo nie chce mi sie samemu. A nie chce porad typu"zrob to sam"... Mimo wszystko, dziekuje.
chciałeś żeby było zrobione dobrze więc wskazałem Ci jedyną znaną mi drogę by osiągnąć ten wymóg...
dodatkowo osiągnięty bez ściemniania i kręcenia o grzybach oraz opowiadania co to jeszcze nie potrzeba, żeby było dobrze i jak fajnie że w ogóle przyjechałeś bo następna wizyta najlepiej jak nastąpi najdalej za kwartał...
sugeruję też na przyszłość trafniej względem zamiaru definiować potrzebę bo widzę, że masz z tym problem... może częściowo wytłumaczalny klimatem zachodnich miast...ale idąc za zarzutem to pozwolę sobie stwierdzić, iż nie przeczytałeś ze zrozumieniem treści odpowiedzi, choć ta była sformułowana na tyle przejrzyście, że bardziej się nie dało, jak ją przeczytasz jeszcze raz to porozmawiamy o zrozumieniu (jak jeszcze będzie o czym)
Jezeli nie masz odpowiedzi na moje pytanie-prosbe to po cholere tu "wlazisz" .
I jeszcze ta blyskotliwosc o jakichs zachodnich ....miastach ???Franek
Komentarz
-
-
innova
Zamieszczone przez sebastian7905A ja twierdzę ,że piankę z lidla to se można w d... wsadzić ,jak zresztą wszystkie inne półśrodki jadąc na serwis i robiąc prawdziwe odgrzybianie + wymianę filtra itd ,dopiero zobaczysz różnicę
zrobiłem jak piszesz, zapłaciłem jak należy i nie tylko ja... i twierdzę że tych wszystkich cwaniaków od odgrzybiania to mam dobrze rozpracowanych... zresztą dociśnięci sami się przyznają (i to jeszcze gdzie ???) iż pianki są najskuteczniejsze.. a my przy okazji doszliśmy do tego, co jest faktycznym problemem opędzając po drodze różnych filozofów. Jak ktoś ulega łatwo autosugestii to może zakupić sobie piankę opracowaną przez NASA, moim zdaniem bezie równie skuteczna co ta z Lidla czy skądkolwiek tyle że stosownie droższa.
Zamieszczone przez Salvatore769Co ty cwaniakujesz ???
Komentarz
Komentarz