spryskiwacze swiatel,korozja tylniej klapy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • braszken
    Classic
    • 2007
    • 10

ZTCW to najczęstszy objaw to trzęsiączka w jaką wpada silnik (i cała buda przy okazji) kiedy zrzuca się na luz i samochód powoli się toczy. Po zatrzymaniu objaw znika. Nie wiem, czy to jedyny objaw, ale chyba najczęściej wymieniany. Obiło mi się jeszcze o uszy mocne oszukiwanie przez komp na spalaniu (to z forum Mastersa, z wątku o czyszczeniu nastawnika http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=1741)
  • diesel
    Drive
    • 2006
    • 63

helo mam 2 pytania
    -moja O1 posiada spryskiwacze swiatel(link do zdjecia www.bromber.artvia.net/tomtom/2.jpg ) , wiem ze nie wygladaja jak powinny i teraz pytanie czy mozliwe jest zalozenie "nakladek" czy czegos aby wygladaly jak orginalne jesli tak to gdzie mozna nabyc i w jakiej cenie
    -korozja klapy(link do zdjecia www.bromber.artvia.net/tomtom/1.jpg ) - niedawno na forum jeden z uzytkownikow wspominal o zestawie "Skody" do malowania takich drobiazgow czy polecacie to rozwiazanie rowniez do tej sytuacji????
    Z gory dziekuje

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

ad.1 1U0 955 109 A taka czesc potrzebujesz, tylko trzeba pewnie pomalowac. Nazywa sie to nakladka w katalogu

ad.2 Albo zaprawka robic, albo nie zawracac sobie tym glowy. Ja pocieszam sie tym, ze 7 letnie Focusy nie maja juz dolnych rantow drzwi i klapy, wiec co tam nasze odpryski :twisted:
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Qulek
        RS
        • 2005
        • 1630
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM
        • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Ad. 1 Nie znaleziono obiektu!
        Nie znaleziono żądanego URLa na tym serwerze. Odnośnik na referującej stronie wydaje się być nieprawidłowy lub nieaktualny. Poinformuj autora tej strony o problemie.

Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem.

Error 404

Fri Jul 14 16:23:51 2006
        Apache/2.0.50 (Linux/SUSE)

Ad 2. TTTM trzeba sie z tym pogodzic .. albo robic zaprawki albo dac sobie spokój tak jak napisał Maicroft,
        BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

Pokasujcie nawiasy z adresu, chwila skupienia i dziala :twisted:
          Spritmonitor.de

Komentarz