[O2] Okablowanie radio-antena. W którym miejscu?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • innova
    Rider
    • 2011
    • 554

Zamieszczone przez kross12
    innova, kolego nie wiem skąd Ty się urwałeś, ale nic nie wiesz w temacie a zabierasz głos, pomijając że w każdym poście się mądrzysz. Wydaje mi się że chcesz tutaj zabłysnąć wiedzą lub tylko zrobić takie wrażenie - jakieś kompleksy?
    jesteś już trzecim "przyjacielem" który do tych kompleksów nawiązuje (drugie dyżurne określenie z tej samej piaskownicy to: "czytaj ze zrozumieniem"), żaden z twoich przedmówców jak i aktualny prelegent nie był w stanie za specjalnie nic konkretnego mi zarzucić a takie twoje obraźliwe sformułowania faktycznie prowadzą do zamknięcia wątku, w którym to kolega zapytał o antenę GPS oraz FM a ty występując w roli pomagierka heretyka coś wspominasz o czytaniu ze zrozumieniem.

regulamin forum nie pozwala mi nawrzucać ci co myślę o twojej zdolności do kreatywnego myślenia, no przepraszam: podałeś właściwsze dane dla kosztów zakupów...
    ... dorzuć jeszcze koszty instalacji wariantu heretyka, które ja celowo zaniżałem aby nikt mi braku obiektywizmu nie zarzucił.

po tak postawionej sprawie nawet nie będę ci tłumaczył skąd i po co skoda w mojej stajni, chociaż na ogół jestem bardzo otwarty... a nawet dorzucę: ..... do tego

no i tak na podsumowanie: coś tam sobie popisałeś i fajnie natomiast odpowiedzi na postawione pytania żaden z was udzielić nie potrafił, więc nie mów mi co jest dobre a co złe bo zajebistość ma swoje granice a wy nawet we dwóch słabo dajecie radę, ja tymczasem nie mam problemu aby przestawić się na styl moich rozmówców

Zamieszczone przez kross12
    Więcej nie będę sie udzielał w tym temacie bo po co? PRZECIEŻ TY WSZYSTKO WIESZ I ROBISZ NAJLEPIEJ
    ciekawe sformułowanie przesycone ironią, ciekaw jestem skąd ten wniosek :?: Proszę o konkrety: na jakiej podstawie to sformułowanie się pojawiło??? Jak również proszę o wskazanie, gdzie podałem nieprawdziwe informacje wprowadzając kogoś w błąd (poza tym tourem, gdzie od razu przyznałem rację do twojej korekty). Ponieważ słabo widzę twoje wyjaśnienia z czego prawdopodobnie zdałeś sobie sprawę zaczynając awanturę, to postanowiłeś głosu więcej nie zabierać.

gdybyś głos chciał jednak zabrać to od razu przytocz ile założenie Webasto będzie kosztować ? Oraz jakie korzyści z jego założenia płyną dla użytkownika oraz jaki procent kierowców pożąda tej właśnie funkcjonalności za takie pieniądze uwzględniając koszty utrzymania dodatkowego elementu. A jak do tego jeszcze dorzucisz co w moim rozwiązaniu nie było oryginalne albo co w ogóle mogłoby być oryginalne to fajny chłopak będziesz a nie taki tylko urwany skądś tam.

sprostowanie: z mojej strony nigdy nie pojawił się nigdy nawet cień ograniczania wypowiedzi natomiast ty z heretykiem bardzo nie lubicie swobodnej dyskusji czy zabierania głosu przez "nieautoryzowane" jednostki... a jak już okazuje się że nie jesteście takimi masterami w niektórych szczegółach (zwłaszcza teoretycznych), jak Wam się wydawało, to wtedy faktycznie o obnażeniu i ujściu kompleksów można mówić.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN

Komentarz

Pracuję...