nie musi , Aligator z Robem tak zrobili, że nawet przy pałowaniu temp. nie rośnie
morskie powietrze lepiej chlodzi ? :P Moze po prostu jeszcze nie poczules. Fizyki sie oszukac nie da. Procentowo masz mniej wiecej taki przyrost jak i ja i IC porownywalny. Wiesz musi sie bardziej grzac - nie ma sily. No ale im blizej zimy tym sie mniej czlowiek tym przejmuje :P
Zamieszczone przez hEllo)
nie więcej niż 70 stopni
Testy były przy jakiś 21-25 st.
poczekamy jak jeszcze zmienisz papcie :P
Zamieszczone przez hEllo)
a czy ja napisałem, że u mnie nie będzie większy . Co to za FMIC, napisz cóś więcej bom ciekaw...
...ale nie napisales ze bedzie Ja zadnych konkretow jeszcze nie mam ktore moglbym przekazac
Autko ostatnio coś mi się sypie. Muszę wymienić klocki, szczęki i bębny hamulcowe. Zastanawiałem się nad zakupem w: http://www.skodaczesci.pl/ .
Zastanawia mnie jednak duża różnica w cenie częsci oryginalnych i zamienników - np. klocki oryginał 160 zł/ zamiennik 50 zł. Czy oryginały są naprawdę warte takiej ceny?
ja założyłem orginały, ponieważ ori wytrzymały 75000km
decyzja należy do Ciebie, ale jak w poprzednim autku wymieniałem klocki co 30000km to wole wydać więcej i mieć spokój
Witam . Wydaje mi sie ze na układzie hamulcowym nie warto oszczedzać bo z własnego doswiadczenia wiem ze zamienniki zawodza wiec warto wydac troszkę więcej pieniedzy i miec pewność ze bezpiecznie wrócimy do domu.
Ja osobiście wymieniałem tarcze i klocki miesiąc temu :!: Tarcze to gładkie brembo (220zł kpl) a klocki jakieś podróbki ( 75zł kpl) :!: I teraz bede musiał zmienić te klocki bo strasznie piszcza :cry: Więc lepiej wydac więcej kasy i się denerwować :wink: A z tarcz to jestem zadowolony :wink:
Komentarz