BOX Thule - jaki?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ingraf
    Drive
    S_OCP Member
    • 2004
    • 83

BOX Thule - jaki?

nie wiem do konca, jesli sam znaczek to koperta babelkowa z poleconym to chyba cos kolo 2zł . Nie wiem natomiast czy jezeli np do kazdego znaczka bedzie t-shirt to juz w koperte nie wejdzie

na razie sie nie spieszcie tak, jutro dopiero jade forme zalatwiac.
    Octavia II 1.9TDI Classic
  • autorus
    Rider
    • 2004
    • 508

BOX Thule - jaki?

Jakby ktoś sie podzielił który warto kupić. Jest ich dość sporo. Dobra rada się zawsze przyda.

Autorus
    http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
    Budowa mojego domku MURATORZE

----------------------------------------------------
    Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm

Komentarz

• Masmo
      L&K
      • 2005
      • 1145

Re: BOX Thule - jaki?

Zamieszczone przez autorus
      ... który warto kupić....
      To zależy co chesz wozić. Ja mam polski Tarus 350 l (długi na ponad 2 m). Główne przeznaczenie narty, snowboard......
      Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD

Komentarz

• Jareczek71
        Drive
        S_OCP Member
        • 2005
        • 88

Kilka lat temu kupiłem Thule z serii Ocean 100. To jest krótki, szeroki i dość wysoki box do przewożenia normalnych bagaży. Ma pojemnośc 360l. Na wojaże wakacyjne z rodziną jak znalazł. Polecam.

Pozdr.
        Jarek
        O2 2.0 FSI (BVY) Elegance 150 KM 200 Nm ...najbardziej aksamitny silnik benzynowy VW...

Komentarz

• Qulek
          RS
          • 2005
          • 1630
          • Octavia II combi (1Z5)
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM
          • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Ja mam taki box :

Ten przystojniacha na zdjęciu to główny kierownik czeszki (mój tatuś :szeroki_usmiech ) a box to nie jest żaden Thule czy coś tylko firmy CAM (włoski) .. mam też z tej firmy belki do tego Idealnie sie nadaje na nasze wypady wędkarskie i jakieś grile i wakacyjne wojaże no i jeszcze robi za reklame i oczywiscie pomaga innym mobilkom w trasie na zagadanie bo kazdy woła po nazwie z Boxu :wink:
          BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

autorus, Ustal priorytet, jak ma byc otwierany i dlugosc. Bedziesz wozil narty, jakie dlugie, czy chcesz wozic buty. Pamietaj zima odziez na narty troche zajmuje miejsca.
            Spritmonitor.de

Komentarz

• MiKruS
              RS
              S_OCP Member
              • 2004
              • 7976

Wygodnie jest jak sie box otwiera na dwie strony, ale bez tej opcji mozna sobie tez spokojnie poradzic.

Generalnie polecam rowniez Thule, zarowno pod wzgledem latwosci montazu jak i jakosci wykonania.
              TDI 205PS

Komentarz

• tomi98
                Rider
                • 2004
                • 564

Ja kupiłem kilka lat temu polskiego Taurus-a 350L , koszt zakupu niski a i tak większość czasu leży na strychu. Używam 2-3 razy w roku i jestem z niego zadowolony choć nie takiej jakości wykonania jak Thule i jest dość kłopotliwy w montażu. Uważam jeżeli ktoś często korzysta z box-u to lepiej wydać wiecej i mieć dobrej klasy box, jeżeli sporadycznie to szkoda wydawać kasy.

Komentarz

Pracuję...