witam powiedzcie czy jak kupie zderzak z otworami na spryskiwacze Reflektorów (a nie mam teraz) czy da sie zołożyc te zaslepki co sa przy spryskiwaczach bo miałem mała stłuczke a w okolicy na szrocie maja owy zderzak z otworami na spryskiwacz tylko bez tych zaslepek a i jeszcze jedno gdzie moge dostac takie zaslepki do tych spryskiwaczy bo na allegro nie widze (jak to moze byc koszt napawy )
witam powiedzcie czy jak kupie zderzak z otworami na spryskiwacze leflektorów (a nie mam teraz) czy da sie zołożyc te zaslepki co sa przy spryskiwaczach bo miałem mała stłuczke a w okolicy na szrocie maja owy zderzak z otworami na spryskiwacz tylko bez tych zaslepek a i jeszcze jedno gdzie moge dostac takie zaslepki do tych spryskiwaczy bo na allegro nie wiedze (jak to moze byc koszt napawy )
Na poczatku przyklej i mysl o dolozeniu kompletnych sprysków.
Pytaj np. tu:
A nie najprościej się zapytać a ASO ?
Ile taki kawałek plastiku może kosztować?
Jak będzie drożej niż do O2 po lifcie, to zawsze możesz sobie kupić po liftowe i przyklecić i tak nie będą działać. A same spryski sprzedasz.
ja akurat nie lakieruje bo mam czarną brykę, zgubiłem juz chyba ze 4 razy jak nie lewy to prawy, cena około 30zł
ja też gubiłem, wymieniłem w sumie 3 komplety w końcu wymontowałem bezpiecznik od sprysków reflektorów i mam spokój z odpadaniem i szybkim znikaniem płynu ze zbiornika
Komentarz