[O2] uchwyty / mocowanie bagaznika dachowego

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • przemis
    Classic
    • 2010
    • 32

Wszyscy narzekacie na PO a PIS nie bo totalitarne rządy państwo policyjne itd.
    A ja bym chciał żeby było Tak jak za Piłsudskiego , za malwersacje i deficyt kula w głowę albo do obozu i szybko w rządzie by był porządek.
  • blackrs
    RS
    • 2008
    • 4826
    • Superb II combi (3T5)
    • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

witam mam pytanie czy ktoś wie czy da się kupić same uchwyty czyli to mocowanie bagażnika dachowego? u teścia z poprzedniego samochodu zostaly belki poprzeczne jak i te na rower i żeby miec cały bagaznik potrzebyje tylko te uchwyty ktore przykreca sie do samochodu co trzymają te belki. chodzi mi o o2 liftback lub mondeo mk3 jak by ktos wiedzial gdzie je mozna zakuć bede wdzieczny
    BYŁA o1 rs
    BYŁA o2 1.6
    JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• Wojtas_Poznań
      RS
      • 2010
      • 2822

same uchwyty kupić się da - nazywa się toto STOPY bagażnika - ale jest jedno ALE.... a jakże :diabelski_usmiech jak masz belki firmy X, to stopy też muszą być tej samej firmy.... gość mi tłumaczył właśnie, cytuję: nie ma jako takich uniwersalnych stóp,.... a czasem poprostu się nie opłaca kupować ich oddzielnie, tylko w całym zestawie razem z belkami, czyli poprostu kompletny bagażnik i chyba coś w tym jest.... bo głupie stopy Thule kosztują ponad 200, gdzie w tej cenie masz nowy bagażnik do O2 polskiej firmy albo innej chińskiej :lol:
      SPOT Poznań:
      .....
      ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY

Error 503 Wojtas Unavailable :P

Komentarz

Pracuję...