napełnienie klimy...

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bartek_pulawy
    Ambiente
    • 2010
    • 122

napełnienie klimy...

Zamieszczone przez soszek81
    Dzida - dostałeś PW?
    Tak, masz odpowiedź.

Pomęczyłem Ernesta o ofertę dla nas wszystkich i wydaje mi się że mamy coś interesującego:

Cena wyjściowa za turbosprężarkę z fabrycznie nowym układem wirującym (wirnik,kompresor) wynosi 1030 zł , a naprawa bez wymiany układu wirującego wynosi 800 zł (wyściowa ).

Dla OCP ceny są : 950 PLN w przypadku wymiany ukłądu wirująceo ,lub 720 PLN w przypadku naprawy podstawowej.

Zmienna geometria zrobiona porządnie (nie czyszczona szczoteczką drucianą ) to koszt 350 PLN wraz z testem na wyważenie układu wirującego z dołączonym certyfikatem .

Wszystkie szczegóły oraz zakres potencjalnej naprawy uzgadniamy najlepiej mailem bezpośrednio z Ernestem : [email protected]
  • strazakp
    Elegance
    • 2008
    • 819
    • Octavia II (1Z3)
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

napełnienie klimy...

Wykupiłem na Grouponie serwis klimatyzacji w skład której wchodzi: (odzysk starego czynnika chłodzącego, wykonanie próby szczelności, uzupełnienie oleju w sprężarce klimatyzacji, dezynfekcję układu i odgrzybianie, uzupełnienie do 100 g czynnika chłodzącego). Koszt tej usługi to 79zł. Kolejne 100g czynnika kosztuje 10zł.
    Pytanie: Ile czynnika chłodzącego wchodzi do O1???
    strazakp

Była O1 1.9 tdi 110KM ASV 2001r. - służyła mi dzielnie 6 lat.
    Jest O2 1.4 tsi, 156KM/260Nm (podobno), CAXA, 2009r.

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Nauczysz się kiedyś korzystać z wyszukiwarki czy tylko będziesz wiecznie zakładał nowe wątki? Jesteś rekordzistą powielania wątkow :!: :evil:
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...