Jakiś czas temu w O I wymieniałem wkład w lusterku i oglądałem świat w niebieskim i białym szkle. W niebieskim obraz był zimny, sztuczny i bardziej trzeba było się wpatrywać. W białym obraz był naturalny i nie absorbował tak uwagi.
[Inne] Diesle ratuja swiat (!)
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
-
Re: Diesle ratuja swiat (!)
Tak myślałem, że ten DPF jest zupełnie niepotrzebny :roll:Zamieszczone przez rsshttp://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news/diesle-powstrzymaly-ocieplanie-klimatu,1672130
przeczytalem i powaznie rozwazam modyfikacje w oprogramowaniu
tak, zeby przy kazdym dodaniu gazu walic wielkiego czarnego bączura....
Komentarz
-
-
-
panowie to ja proponuje grochówka, jajecznica, grzybki i pifko codziennie rano na śniadanie aby poprykać dla zwiększenia ilości cząsteczek w atmosferze :szeroki_usmiech
Komentarz
-
he he - dobre.
Za chwilę okaże się, że żarówki energooszczędne, ograniczenia CO2, normy EU5 to pic na wodę
:szeroki_usmiech
Komentarz
-
Oficjalnie byc może kiedyś się okaże, choc w to wątpię...nie zmienia to jednak faktu, że każdy kto choc trochę pomyśli widzi, jak nas wszystkich w ch..a robią :evil:Zamieszczone przez maclukehe he - dobre.
Za chwilę okaże się, że żarówki energooszczędne, ograniczenia CO2, normy EU5 to pic na wodę
:szeroki_usmiechO1 Rider 140KM & 305Nm by Aligator
Komentarz
-
rss, rozważ również położenie się pod końcówką rury wydechowej i niech druga osobo dobrze depnie na gaz... Dotlenienie mózgu murowane....
Bez urazy, ale jak jadę za takim kopciuchem, to od razu zmieniam pas lub włączam obieg zamknięty.
A tak poważnie, to nie wiem jak oni doszli do tak absurdalnych wniosków, bo przecież sadza i tlenki są cięższe od tlenu, czy choćby nawet i ozonu. Jakim więc cudem sadza z rur wydechowych klekotów poszła tak ostro w górę?
Co do pyłów wulkanicznych, to pewnie i mają rację, bo wulkan na ogół wyrzuca je pod dużym ciśnieniem i to pionowo w górę.
Zdemontujmy więc wszyscy tłumiki i katalizatory, to widoczność będzie na poziomie kilku metrów.
Z drugiej zaś strony, to przegięciem jest wprowadzanie tak wysokich opłat (a właściwie to kar) za emisję CO2. To zwyczajnie kolejny quasi-podatek do kasy Unii.
Trochę się rozpędziłem .Wybaczcie... ale artykuł bądź co bądź lekko kontrowersyjny.
Komentarz
-
Wiedziałem że razem z moim autem ratujemy świat :diabelski_usmiech
Komentarz
-
To jeszcze przyczep sobie wielką, zieloną pelerynę do klapy od bagaznikaZamieszczone przez eroberto1Wiedziałem że razem z moim autem ratujemy świat :diabelski_usmiech
Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
Pierd....... kotka, kolejny pseudo artykuł, doktoranta próbującego wejść w spór ze światkiem naukowym, by wykreować swoją osobę. :evil:Była O1 jest F2.
Komentarz
-
nie ważne kto i dlaczego, ważne, że znalazł uzasadnienie dla puszczania bąków przez nasze klekoty :lol:Zamieszczone przez Dig DugPierd....... kotka, kolejny pseudo artykuł, doktoranta próbującego wejść w spór ze światkiem naukowym, by wykreować swoją osobę. :evil:O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Już montuje i zamawiam kombinezon super bohatera... :szeroki_usmiechZamieszczone przez NortheuszTo jeszcze przyczep sobie wielką, zieloną pelerynę do klapy od bagaznika
Komentarz
-
taki jak ma samsam, nasz kosmiczny bohater :diabelski_usmiechZamieszczone przez eroberto1Już montuje i zamawiam kombinezon super bohatera... :szeroki_usmiechZamieszczone przez NortheuszTo jeszcze przyczep sobie wielką, zieloną pelerynę do klapy od bagaznikasuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Akurat żarówki energooszczędne to jest wielki pic na wodęZamieszczone przez maclukeZa chwilę okaże się, że żarówki energooszczędne, ograniczenia CO2, normy EU5 to pic na wodę
.Zawsze mówiłem że disle górą
Komentarz
-
kurka...może się nie ociepla dzięki naszym pierdzącym dieslom :wink: , ale zobaczcie.....jakie lato przez to ręce można załamać, zero słońca jak dziś :cry:
Komentarz
-
kurde, pomysl z peleryna juz padl, nie bede pierwszy a nie wypada powielac ....
ale moze taki duzy napis: - WALE BĄKI - JESTEM EKO
?
:szeroki_usmiechkazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
Komentarz