Zamieszczone przez octaviars1
Automatyczne ryglowanie drzwi
Zwiń
X
-
Witam
bez maxi-dot na 99% nie można włączyć tej funkcji pozostaje podpięcie pod komputer i wtedy raz dwa, sam próbowałem bo mam bez MD i nie dało rady dopiero przez VCDS-a
mi rygluje po przekroczeniu 15km/h a otwiera po wyjęciu kluczyka lub jak ktoś wcześniej wysiada to dwa razy trzeba wewnętrzna klameczką machnąć
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczubędą CI się ryglować jak przekroczysz 40 km/h
A ustawić tą funkcję można bez problemu VAG-iem. Samochód blokuje sie automatycznie po przekroczeniu 15 km/h a odryglowuje po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.
P.S.
Aby otworzyc drzwi gdy auto jest zablokowane trzeba 2 razy pociagnąć za klamkę.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dwaokaja mam włączone dzięki kowal 2002, ale chyba go poproszę, żeby mi wyłączył, bo wioząc kogoś i zatrzymując się (bez wyciągania kluczyka) ludziska chcą mi urwać klamki w samochodzie bo się nie otwiera, a ja nie zawsze pamiętam, żeby manualnie odryglować... :? moje 2gr.
Komentarz
-
-
Ok.
Poddaję się.
Mam VCDSa i chcę w swojej Miętówce włączyć ryglowanie po tych 15km/h.
Czy to będzie?:
Comfort/Conv.>46-Central Conv.>Adaptation - 10>....i co dalej,
czy to nie ten adres.
Siedzę już ze 2h na tym forum i chyba słabo szukam. :cry:
Zlitujcie się i wrzućcie link albo opis jak to włączyć.
Z góry dziękuję.
Komentarz
-
-
tu masz link do postu w którym jesz wszystko opisane, u mnie to był bodajże kanał 4 i 5 jeden odpowiada za ryglowanie przy 15km/h a drugi za odryglowanie po wyjęciu kluczyka ze stacyjki
moduł komfortu to 09 - cent. Elect.
"Common>09 - cent. Elect>... "
czy
"Electronics 1>09 - cent. Elect>... "
bo i tu i tu jest 09 - cent. Elect
Komentarz
-
Komentarz