Jeśli chodzi o Kenwoody to ja od jakiegoś czasu mam KDC-W5534U i jestem zadowolony. Poza tym jest do wyrwania na przykład na pixmania.com już za 711 zł bez kosztów dostawy. Może warto poszukać po sklepach internetowych :?:
automatyczne zamykanie drzwi po ruszeniu
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
Artur
automatyczne zamykanie drzwi po ruszeniu
hej
wiem ze w niektorych wersjach octy jest opcja automatycznego ryglowania drzwi po ruszeniu. ja niestety tego nie mam a wczoraj chciala mi sie babka na krzywego do auta wladowac. mam pytanie - da sie ta opcje dostawic?
inna sprawa - kumpel kupuje VW Sharan'a z silnikiem TDI 115koni. dobry to silnik? czemu go do innych VW nie montowali od dawna? jak to jest ze ma ponad 300 momentu a moj ma tylko 235?
czytalem wasze opinie o firmach przyciemniajacy szyby ale to w wiekszoci wa-wa. znacie kogos dobrego w okolicy piotrkowa?
jesli cos juz bylo na forum to sorki ale nie znalazlem...
-
wszystko dotyczace ryglowania masz napisane
tutaj : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...yglowanie+dzwi
i tutaj http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=55SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
ja generalnie nie polecam tych "automatyzacji", nie wiem jak jest w octavii, ale w 2 moich poprzednich samochodach (opel, toyota), strasznie to glupialo (zwlaszcza w toyocie) i nie raz zdarzylo mi sie zostac na zewntatrz :evil:
jakos nigdy nie zdarza mi sie zapomniec "manualnie" zaryglowac drzwi - taki odruch.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arturinna sprawa - kumpel kupuje VW Sharan'a z silnikiem TDI 115koni. dobry to silnik? czemu go do innych VW nie montowali od dawna?
Nie bez powowdu tak malo ich jest na rynkunasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Sorry za offftop, ale mam takie pytanie:
nie mam pilota do moje OI i jak otworzyc drzwi gdy siedze w srodku i wcisne sobie zamykanie drzwi?
Nie potrafilem tego inaczej rozgryzc jak otworzyc szybe i wlozyc kluczyk z zew. i normalnie otworzyc drzwi :/
Jest inny sposob?
DziekiVW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RomanSNo chyba, że istniała wersja Octavii bez tego zestawu przycisków , ale to chyba jakaś uboga wersja wyposażenia ?
swoje drzwi otworzysz dwa razy ciagnac za klamke od srodka (ale jak jest centralny to pozostalych drzwi nie otworzysz w ten sposob - chyba ze klamkami w konkretnych drzwiach)
[ Dodano: Nie 23 Lip, 06 22:12 ]
nie mam pilota do moje OI i jak otworzyc drzwi gdy siedze w srodku i wcisne sobie zamykanie drzwi?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Artur
czytalem wasze opinie o firmach przyciemniajacy szyby ale to w wiekszoci wa-wa. znacie kogos dobrego w okolicy piotrkowa?
Komentarz
Komentarz