Skoda Gamma!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kugel12
    Classic
    • 2007
    • 31

Skoda Gamma!!!

Ej po odlaczeniu aku musisz szyby nauczyc tak mialem w poprzednim VW3 odlacz ponownie aku i po ok 2min podlacz nastepnie otwieraj szybe od swojej strony trzymajac wlacznik nie wolno go zwolnic po otwarciu zrob to samo zamykajac i tak z kolejnymi musi byc ok chyba ze cos ci padlo wrazie niepowodzenia daj znac na pw podjedziesz jutro postaram sie zrobic
  • gisama
    Ambiente
    • 2006
    • 118

Skoda Gamma!!!

Witam, jestem szczęśliwym właścicielem SO. Niestety nie mam do niej żadnych instrukcji. Dzięki temu wspaniałemu forum jakoś sobie radzę - m.in wyregulowałem szyberdach, hamulec ręczny, wymieniłem olej.
    Czy mógłby ktoś mnie poratować instrukcją do Skoda Gamma (może skany, może ksero - wszelkie koszty pokryję) - są tam jakieś przyciski, których przeznaczenia się nie domyślam.
    Pzdr Mariusz

Komentarz

• Kuvel
      Ambiente
      • 2006
      • 138

Mam pokserowaną instrukcję - ale ogólną, do zwykłej Skody. Nie wiem czy do L&K były specjalne. Jeśli jesteś zainteresowany, to napisz. Zrobię kopię i wyślę.
      90 KM i uważam, że wystarczy - czy coś mi dolega ?

Komentarz

• gisama
        Ambiente
        • 2006
        • 118

Witam, dopiero co wróciłem z pierwszej dłuższej trasy moją Octavią (Wa-wa Gdynia) i jestem trochę zmeczony. Jutro zrobię zdjęcie tego radia to wtedy zobaczymy czy Twoje jest takie same.

[ Dodano: Wto 25 Lip, 06 21:20 ]
        Witam, przed chwilą wysłałem Ci maila (2) ze zdjęciem radia!!!
        Pzdr Mariusz

Komentarz

• Kuvel
          Ambiente
          • 2006
          • 138

Tośmy się dogadali :szeroki_usmiech - myślałem, że chodzi Ci o instrukcję obsługi samochodu.
          Szukałem czegoś na temat w necie ale klops - nic nie ma. Moja rada: udaj się do kogoś, kto zajmuje się zawodowo sprzętem car-audio. Nawe, jeśli nie zdobędzie instrukcji, to pewnie rozgryzie Twoje radio w mig!
          Co do maili - miałem awarię linii tel. Teraz piszę z pracy.
          ... no, ale chociaż chęci miałem dobre
          90 KM i uważam, że wystarczy - czy coś mi dolega ?

Komentarz

Pracuję...