nie ma mocy pomocy!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Maicroft
    Moderator
    S_OCP MemberModeratorr
    • 2004
    • 25757
    • Audi

Masmo, Jesli stara turbine wymieniono, to mieszek tez jest zalozony nowy . Chyba ze przewod przegryzl jakis zwierzak, ale to chyba by juz zauwazyli
    Spritmonitor.de

Komentarz

• Purchawa
      Admin
      S_OCP Member
      • 2004
      • 8007

Zamieszczone przez rob_fire
      Myślę sobie że za pierwszym razem to mi nie wymienili na nową lecz wstawili jakąś zregenerowaną czy coś w tym stylu.CO PANOWIE POWIEDZĄ?
      Za pierwszym razem mogli przeczyscic i rozruszac kierownice. Czeste dzialanie ASO.
      Jak teraz zdechla calkiem, to w koncu wymienia na nowa.
      "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
      Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• Lukasso
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 611

Zamieszczone przez Masmo
        Może to grucha od turbiny. Podobno nie sprzedają w ASO bez turbiny.
        też maiłem problem z mieszkiem, do tego stopnia zkorodował że w zimie był w nim lód, ja dostałem mieszek na giełdzie w Słomczynie za 200 zeta, ale jak Ty masz na gwarancji to nie zawracaj sobie głowy niech Ci dadzą nowe turbo :-)

Zamieszczone przez BioBogon
        "Tyle się srasz z tą turbiną i chcesz ją teraz zmieniać!?
        hehe dobry tekst :-)

Komentarz

• daneczek76
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3642
          • Toyota

Ja się z chęcią do tematu podłacze ponieważ też niepokoji mnie moc mojego autka Przepływomierz i N75 są wymienione a turbine słysze może nie tak jak u mojego szfagra w AGR w środku auta ale jak drzwi otworze i dodam gazu to słysze że gwiżdze i ten gwizd powoli milknie. Powiedzcie mi jak najprościej sprawdzić czy ta turbinka jest dobra czy VAG COM to sprawdze jeśli tak to gdzie tego szukać. Dodam że olej dolewam tak z 300 ml 3500 tyś. a jak dodam gazu auto nie kopci a lekko ma taki jasny dymek ale może mi się wydaje. Autko smiga ze 160 km/h także niewiem czego się tu czepić. Ale mocy nie ma takiej jak u szfagra. PZDR
          [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• Jabar1975
            RS
            • 2006
            • 3331

Zamieszczone przez bartolini1978
            Wymieniam olej co 7,5 tys km , zawsze po odpaleniu silnika czekam jak sie nagrzeje ,po jezdzie chłodze. Wiec sie wqurwiłem jak po 70tkm powieszieli ze kierownica kapu
            ale wymieniaja na gwarancji wiec to wina turbiny - nie wszystkie sa identyczne (mimo teori ze sa takie same) - Gdzie robisz w sliwki? Katowice czy Sosnowiec? sory za ot
            nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

• bartolini1978
              Elegance
              • 2006
              • 755

Jabar1975, robie u Sliwki w Sosnowcu tam jest taki konkretny kierownik jak chcesz podam Ci na PW namiar na niego. Naprawde niemiałem nigdy problemów sa OK

Komentarz

• rob_fire
                Classic
                • 2006
                • 11

Witam.Mam prośbę zaczyna mnie wciągać mechanika pojazdowa a w szczególności turbiny może macie jakieś rysunki,zdjęcia jak w octavii przy silniku wygląda turbina i gzie jest tzw.grucha,gdzie idą przewody ciśnieniowe co to jest i gdzie N75 jakiś ogólny opis byłbym wdzięczny.Jak mi będą montować nową turbinkę to im nie odpuszcze i powiem że mam ochotę być przy zakładaniu nowej dlatego chodzi mi o jakiś opis i zdjęcia i tym sposobem nie dam się nabić w butelkę

Komentarz

Pracuję...