bishop, nie tylko wykładzinę. Jest dość sztywna. Pod nią podłożyłem krążki z blachy nierdzewnej (bo takie miałem) średnicy ok. 8 cm. Jak będę w garażu zrobię fotki jak to wygląda.
macek, tyle że mata jest bardzo twarda, a ta wyściółka w środku strasznie się kruszy. Zobacz na link w poprzednich postach. Mata bardzo dobrze się sprawuje. Naprawdę polecam.
ja mam ori, gumową, z otworami na uchwyty i sobie bardzo to chwalę, teraz jak zacznie się sezon narciarski i przyjdzie wrzucać buty to będę jeszcze bardziej zadowolony z zakupu;-)
Środkowa część wykładziny Rezaw-Plast wykonana jest z miękkiego, antypoślizgowego tworzywa, które podczas przesuwania ciężkich przedmiotów może się trochę sypać.
Wykładzina jest zrobiona z grubego, trwałego tworzywa, ma wysokie ranty i jest dobrze dopasowana do kształtu bagażnika. Nie ma wycięć na zaczepy siatki.
Gdybym miał kupować nową, ponownie wybrałbym właśnie taką.
Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
W poprzednim aucie wykładzinę Rezaw-Plast miałem 11 lat, teraz ma ją nowy właściciel. Zero zastrzeżeń, dlatego do swojego auta od razu takową zapodałem, zresztą do auta żony też
Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
W poprzednim aucie wykładzinę Rezaw-Plast miałem 11 lat, teraz ma ją nowy właściciel. Zero zastrzeżeń, dlatego do swojego auta od razu takową zapodałem, zresztą do auta żony też
11 lat, ..ja po 11dniach miałem na niej jasne ryski a w sumie to g... tam przewoziłem, powstaja nawet po przejechaniu paznokciem :twisted: , nie kupił bym jej 2raz, i słabo spasowana.
Gradek dlaczego ta guma taka pognieciona w rogach, nieładnie to wygląda.
Komentarz