Pozwólcie, ze z okazji tej drugiej juz rocznicy wparcie branży mięsnej kompleksowo wezmę na siebie :twisted:
Co "strzela" w "czarnej skrzynce" w 1,8T
Zwiń
X
-
Co "strzela" w "czarnej skrzynce" w 1,8T
Dzisiaj na postoju, z włączonym silnikiem i klimą w czarnej skrzynce umieszczonej przy wlewie płynu do spryskiwaczy, zlewej strony samochodu patrząc pod maskę (czarna plastikowa skrzynka z doprowadzonymi wężykami) coś "strzela" tak mniej więcej jak strzela iskra na świecy ale głośniej. Na jednym z króćców do którego dochodzi wężyk w rytm tych strzałów dało się wyczuć dłonią "mikrowstrząsy" :lol:
Putanie brzmi: jest dobrze czy źle i co to jest?20v
-
-
Wybaczcie, ze odkopuje trupa, ale mnie to cykanie wkurwia nieziemsko - na leonclub i tutaj nie ma rozwiazania tylko info, ze to nic groznego. Mechanik powiedzial rowniez, ze to normalne. Nie bardzo wiem co robic...
O ile pamietam przedtem sie to nie dzialo wiec to chyba kwestia wyeksploatowania jakiegos elementu - co mam wymienic, zeby nie sluchac tego cykania? Czy to rzeczywiscie N80? Przewijaja sie rozne opinie.
Komentarz
-
-
niestety ale tak ma byc..u mnie jest to samo, najbardziej slychac na wolnych obrotach.. jak ogladalem golfa 4 1.8T to bylo dokladnie tak samo
taka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Komentarz
-
Komentarz