W niektórych samochodach trzeba wymienić sterownik elektroniki kolumny kierowniczej i wtedy jest drogo. Samo uaktywnienie tempomatu tez wystepuje ale jesli sterownik go nie obsługuje to niestety....
Do W-wiaków: które aso jest w pobizu ul/Al. JPII?
Zwiń
X
-
POL-MOT Auto Sp. z o.o.
ul. Felińskiego 2
01-513 Warszawa
tel. 022 / 839 39 00
Czy ktros z Państwa ma tam może tzw"wejścia"?
Juz tam dzwoniłem i "miły" Pan powiedział, że info udzielają TYLKO OBOBIśCIE :evil: że kierownik, te sprawy... :evil:
Ja mam do W-wy ze 300 km więc sie raczej nie wybiorę :szeroki_usmiech
Może koneksje cos by pomogły :roll:
[ Dodano: Sro 26 Lip, 06 08:47 ]
Zamieszczone przez EmilNajbliżej będziesz miał raczej :
POL-MOT Auto Sp. z o.o.
ul. Felińskiego 2
01-513 Warszawa
tel. 022 / 839 39 0020v
Komentarz
-
-
Nie mam wejść, ale mam doświadczenie z ich sprzedawcą, jak kupowałem swoją Octę. Facet zachowywał się, jakby był ekspedientem w Polmozbycie, nie handlowcem w Polmocie. Na wejściu powiedział mi, że Skoda nie ma w zwyczaju negocjować cen. :szeroki_usmiech Jak reszta pracowników jest taka, to omijałbym szerokim łukiem...
Komentarz
-
-
Marian, udzielaja, ja bylem tez w takiej sytuacji, tylko osobiscie i dosyc nie chetnie, ale jakos sie da wycisnac. Bylem 3 razy i wiedzialem wszystko teraz mysle ze za 1 razem bym wiedzial, trzeba niestety pojechac osobiscie.
Uwaga czasami rozne przebiegi wychodza :twisted::: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MarianUdzilelili ale niestety nie trafiłem - to nie ta stacja lub z wymianą ściema :evil:
chciaz co by gosciowi zależało łgać
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MrykotBo na JPII jest firmowy sklep z częściami Skody, a w pobliżu (na Stawki) jest warsztat, do którego chętnie odsyłają ze sklepu...
Bo gdzie Felinskiego, a gdzie JPII? Jak juz to przy Mickiewicza, czy Zajaczka mozna powiedziec. :roll:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz