OCPtaxi, u mnie na szczeście nie ma,
Warszawa - Naprawy Lakiernicze ASO
Zwiń
X
-
Warszawa - Naprawy Lakiernicze ASO
Mojemu Szkodnikowi lekko przerysowano bok (auto zaparkowane), na szczęście sprawca zostawił swoje namiary i mam już oświadczenie i wszelkie dane.
Auto jest w leasingu więc naprawa wyłącznie w ASO najlepiej w Warszawie WIMAR lub POL-MOT, jednak na forum znalazłem że chyba obydwa ASO korzystają z podwykonawcy na Parowcowej który chyba nie za bardzo jest zachwalany.
Czy możecie coś polecić sensownego w Warszawie lub okolicy? Albo ktoś ma informacje jak to aktualnie wyglada w Wimarze (oddawał bym na Modlińskiej) lub POL-MOT (Sokratesa).
-
-
Re: Warszawa - Naprawy Lakiernicze ASO
Zamieszczone przez kocinskiAuto jest w leasingu więc naprawa wyłącznie w ASONabytek w 04.2010 r czyli 2,0 TDI.
Po drodze Verso 2,0 D4D, Auris 1,6 Velmatec
A teraz jest 1,4 TSI z 2012
Komentarz
-
-
gebek z chęcią jak dajecie atrakcyjne ceny i auto zamienne.
Dla mnie ważne są dwie kwestie
1) Auto w leasingu wg. umowy § 16 Naprawy i konserwacja pkt 3. Korzystający jest zobowiązany do dokonywania napraw i konserwacji zgodnie z wymogami instrukcji producenta przedmiotu leasingu w autoryzowanych stacjach obsługi dla danej marki.
2) Gwarancja na lakier
Tak więc obawiam się że muszę załatwić to w ASO Skoda, autko z 2010 r. dopiero co wróciłem z urlopu robiąc 2000km (nie zdążyłem umyć ) , żona pojechała na chwile z dzieciakiem do lasu spokojna droga, a tu jeb przetarte przednie nadkole, drzwi pasażera i tylnie drzwi, całe szczęście że zostawił namiary.Załączone pliki
Komentarz
-
Komentarz