[O1] Jaki tłumik ,układ wydechowy cały do 1.9 tdi 90 km

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wyczes
    Classic
    • 2012
    • 5

Czego używacie do konserwacji uszczelek?

Wiosna na całego

Jak sobie poradzić z takimi ubytkami w lakierze od kamyczków? Czarne punkty na pierwszym zdjęciu, na masce aż doszło do gołej blachy... Gdzie odczytam jaki kolor jest auta, wiem że gdzieś to można znaleźć.
  • lanius11
    Classic
    • 2010
    • 10

Witam jaki tłumik warto kupic do 1.9 tdi .Tłumik który mam zamontowany wygląda tak jak ten na szarym tle a nowe na allegro i w sklepach motoryzacyjnych wygladaja tak jak te na czerwonym tle.Czy ten na czerwonym tle będzie pasował do mojej skodinki ?Może już ktoś z Was wymieniał i ma namiary na dobry warsztat albo chociaż sklep z tłumikami w okolicy 3-miasta.O jakich kosztach trzeba zacząc myślec
    Załączone pliki
    ... błędem natomiast wołającym o pomstę do nieba jest wymaganie od ucznia,by powiedział własnymi słowami ,co poeta miał na myśli.Albowiem to ,co poeta miał na myśli,da się wyrazić tylko w tym języku,którym został napisany wiersz !!!

Komentarz

• Dareckif
      Drive
      • 2008
      • 93

Witam
      ja ostatnio spawalem u siebie tlumik coprawda w 110 ale mysle ze jest podobnie i na bank jest ten z pierwszego zdjecia i tylko jeden. Poszukaj sobie w necie namiarow na firme MEBUS sa w Gdansku i Gdyni specjalizuja sie w tlumikach.

Komentarz

Pracuję...