poproszę o cenę 5 L LM TT 4600 5W30 i filtr oleju mann lub knecht (wg uznania za lepszy) i filtr powietrza.
Podniesienie mocy
Zwiń
X
-
Podniesienie mocy
Witam wszystkich
ostatnio byłem u mechanika na wymianę gruchy i czyszczenie turbawki- przy okazji wyjęcia, mechanik zaproponował na koniec wgranie do sterownika programu bazowego podnoszczącego moc do ok 110-115 KM- audi 3 , byl wgrany próbnie różnica wyczuwalna.
I teraz pytanie do naszych tunerów co sądzą o takich cudach, wiem że to jest podejście od d... strony do tematu podniesienia mocy, ale jestem ciekawy opinii erkspertów.
Pozdrawiam
-
-
Jeżeli chcesz sobie rozpierdolić silnik to tak zrób. Nie wiesz czy twój samochód nadaje się do podniesienia mocy (czy jest sprawna turbawka, sprzęgło, wtryski itd.), a tego się dowiesz u dobrego tuningowca. Różnica w cenie jest może duża, ale ja bym nie zaryzykował takiego garażowego tuningu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosNie wiesz czy twój samochód nadaje się do podniesienia mocy (czy jest sprawna turbawka, sprzęgło, wtryski itd.), a tego się dowiesz u dobrego tuningowca.
krzys71 bierz gotowca ale takiego do swojego silnika oraz osprzętu i się niczym nie przejmuj... najlepiej zgraj sobie od kumpla z takim samym samochodem przy którym żaden tuner wcześniej nie kombinował tylko wgrał gotowca.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN
krzys71 - naprawde liczysz ze ktorys Ci odpowie 'na odleglosc' bez zapoznania sie ze szczegolami ??
gotowiec gotowcowi nierowny, a nawet dedykowana modyfikacja (bezpieczna) dla jednego egzemplarza danego silnika bedzie juz 'gotowcem' dla drugiego (chociaz roznica w 'wystrojeniu' bedzie pewnie ze 3%) ....
BTW: jesli sie wahasz to odpusc sobie jakiekolwiek modyfikacjekazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
Komentarz