GDM - naklejka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • shot
    Classic
    • 2012
    • 3

GDM - naklejka

Zamieszczone przez dziadekk
    Panowie w tym wątku chodzi o problem tylko tylnego zawieszenia (sprężyn), jesli producent podaje, że norma to 394 mm a klienci zgłaszaja, że maja 365 mm i haczą tyłem o przeszkody tylko swoimi ot2, to nie jest to winą przedniego zawieszenie, że ono akurat trzyma swój wymiar. Pomiar 365 mm bez obciążenia, to z obciążeniem 4 osób to 300mm i szlif asfaltu bardzo rodzinnym autem z najwiekszym kufrem w swej kalsie do wożenia waty chyba. :evil:
    Norma to 384 mm
  • janoszzz
    Classic
    • 2011
    • 5

GDM - naklejka

Witam,

Mam bardzo krótkie pytanie. Wybieram się zagranicę i patrzyłem na gwarancję dożywotniej mobilności. Wg. instrukcji trzeba podać numer z naklejki. Ale w mojej książce nie ma naklejki.

Samochód nie ma jeszcze roku i chciałem się dowiedzieć, czy osoby mające nowe auta też nie mają naklejki w książce GDM.

Komentarz

• Dzida
      RS
      • 2006
      • 2253

Zamieszczone przez janoszzz
      Mam bardzo krótkie pytanie. Wybieram się zagranicę i patrzyłem na gwarancję dożywotniej mobilności. Wg. instrukcji trzeba podać numer z naklejki. Ale w mojej książce nie ma naklejki.
      Nie masz jeszcze naklejKi, bo Twoj samochód jest na gwarancji. GDM jest zdaje się dla tych, którzy po okresie gwarancji serwisują sanochód nadal w ASO.

Komentarz

• ruwado
        RS
        • 2009
        • 14885
        • Octavia IV (NX3)

Dokładnie tak jak Dzida, prawi. Masz gwarancję - masz assistance gwarancyjny. GDM jest takim przedłużeniem assistance po okresie gwarancji.
        pozdrawiam - Darek

Komentarz

• janoszzz
          Classic
          • 2011
          • 5

Dzięki za rozwianie wątpliwości.

Komentarz

Pracuję...