octavia II mint czy jest instalacja do halogenów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • korpal
    Ambiente
    • 2008
    • 168

wynajmuje 100 metrow od bloku, stowka miesiecznie garaz murowany szeregowy, nie ocieplony, ale w srodku. Wody nie ma bo to juz drozej by bylo i poki co tylko instalacja elektryczna podciagnieta bez pradu, jednak jest duzy i miejsce na kola i inne pierdoly jest. Ogolnie jak juz jest prad to niektorzy po 160 placa. Jak bede juz mieszkal w swoim domku to bede mial fajniejszy garaz :diabelski_usmiech
  • wkowal10
    Ambiente
    • 2007
    • 237

Mam octavię II mint 2006r. Po zdjęciu zaślepki dostałem się w miejsce, gdzie jest zamontowany klakson. Oprócz kabla obsługującego kabel klaksonu jest jakiś luźny kabel z wtyką skęcony razem w jednej wiązce z kablem do klaksonu.. Czy to byłby kabel obsługujący halogeny?

Komentarz

• Mihau
      RS
      • 2009
      • 7460
      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

wkowal10,

O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• Biszczu
        RS
        • 2011
        • 5567

wkowal10, nie...
        żeby założyć halogeny do autka w nie niewyposażone jest trochę więcej roboty niż włożenie lamp. Przerabiałem to u siebie i uwierz mi jest więcej zabawy
        "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• zmc29
          Classic
          • 2012
          • 11

Czy mógłbym prosić o info jakie są mniej więcej wymiary (np. prawego) halogenu z Octavii. Chciałbym zaadoptować takie halogeny do Carismy bo spodobały mi się te z Octavii.
          Na oko kształ ich wydaje się być b.podobny do otworów na halogeny w moim zderzaku.

Komentarz

Pracuję...