Brak. Jak zrobi się cieplej to myślę, że zamówię znaczek na grill. Wlepa może kiedyś wpadnie :P
[O1] żarówki lamp tylnych
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez tomaszwrcwydawało mnie się że winna być P21 4W, a tymczasem niegdzie nie moge znaleźć, są tylko P21 5W
Witam.
Istotnie wystarczy zasiać ziarno niepokoju ... Jeżeli zerkniesz tu :
Innych źródeł /odnośnie żarówek / nie ma sensu podawać , ponieważ zorientujesz się bardzo szybko w rodzajach występujących żarówek samochodowych .
Natomiast jeżeli bardzo chciałbyś „oślepiać” to jest to możliwe ... pod warunkiem włożenia żarówki odwrotnie / 21 w na pozycję / mimo niesymetrycznego bagnetu / wypustek w trzonku żarówki / jest to możliwe , aczkolwiek trudne...
Aby uściślić : Tylne światła , żarówka dwuwłóknowa P21/5W -- 21W to p/mgielne --5W pozycja ale to już wiesz .
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomaszwrcwydawało mnie się że winna być P21 4W, a tymczasem niegdzie nie moge znaleźć, są tylko P21 5W, takie też maciepozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Dla zainteresowanych,
Kupiłem w NORAUTO, 21/4W tylko tam były. Dodam iż 5W nie wejdą w plastik, ponieważ wypustki w trzonku nie pasują do otworów 4W...a po za tym(jak nawet ktoś je wetknie na wpół wystające) nie zapali się wtedy przeciwmgielne. To tak z mojego doświadczenia. Temat do zamknięcia
Komentarz
-
Komentarz