Q...a mać!!!!! Niech ktoś idzie złgosić, ze typowy kowalski zaginał!!! Ile czasu musi upłynać zeby zaczeli szukac???? A ta dziewuche odrazu!!!! Mało ona juz kosztów narobiła???? Szok!
Moduł kolumny kierowniczej
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Moduł kolumny kierowniczej
moje aukcje allegro :
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2832058Tagi: Brak
-
-
kross12
-
kross12
marcink_1, robisz nie potrzebny bajzel :!:
Później człowiek czegoś szuka i wyskakują takie tematy, poza tym masz tabelkę na Rosstechu więc co ty jeszcze chcesz? Jeśli to za Ciebie jest za trudne to zadzwoń do ASO i niech Ci w ETCE sprawdzą jaki moduł pasuje.
Ten temat świadczy o Twojej inteligencji...
Komentarz
-
Kolego.
Spokojnie. Już sprawdziłem jaki teoretycznie będzie pasował. Powinien pasować zarówno CF jak i CD. Jednak jestem ciekawy jaki jest fabrycznie montowany. Jeżeli nie posiadasz takich informacji lub nie chcesz się nimi podzielić przejdź do innego tematu i się nie gorączkuj.
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
kross12
marcink_1, jak wiesz jaki pasuje to po co nowy temat? Napisałem Ci w odpowiednim temacie jaki moduł śmiga a ty zakładasz nowy i pytasz o to samo :lol:
Albo jesteś debil albo .... nie wiem co, zostaje jedna możliwość
Komentarz
-
Kolego kross12. Napisałem Ci wyżej, nie ubliżając nikomu dlaczeko założyłem ten temat, więc jeżeli nie rozumiesz co napisałem, to nic na to nie poradzę. Myślę, że dalsza polemika z Tobą na ten temat nie ma sensu, ponieważ napewno nie w tym celu załozyłem ten temat. Jak chcesz to możesz mnie uważać za debila.
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
kross12
marcink_1, pomijając fakt że nie każdy Elegance ma moduł highline, to nie wiem co da Ci zebranie takich informacji...
Zamieszczone przez marcink_1Jednak jestem ciekawy jaki jest fabrycznie montowany
Nadal nie wiem co autor miał na myśli :?:
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12marcink_1, pomijając fakt że nie każdy Elegance ma moduł highline, to nie wiem co da Ci zebranie takich informacji...
Zamieszczone przez marcink_1Jednak jestem ciekawy jaki jest fabrycznie montowany
Nadal nie wiem co autor miał na myśli :?:
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Komentarz