[O2] Skoda Octavia 2.0 TDI 2008r.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Lufex
    Ambiente
    • 2011
    • 101

Mam dwa garaże - jeden w domu i drugi wolnostojący na podwórku... Cóż z tego jeśli jadąc do Wawy na Górczewską, do dziewczyny, muszę płacić 200 zł na miesiąc za kopertę w podziemnym a parkuję na nim 5 razy w miesiącu. Plusem są nowe budownictwo, windy, oświetlenie, ochrona, monitoring i pilot do bram i szlabanów.

[ Dodano: Sro 11 Kwi, 12 09:00 ]
    Zamieszczone przez kbjanek
    Zamieszczone przez blackrs
    widok w zimę zmarzniętych ludzi skrobiących szyby lub próbujących odpalić swoje auto patrzacych na moje wyjeżdżające suche ciepłe BEZCENNY
    a ja uwielbiam miny ludzi garazujacych w cieplym i zasolonym srodowisku swoje perelki, jak sie lekko obetrzesz to masz galopujaca rdze,
    idealne srodowisko rozwojowe dla rudej,
    auta sa tak projektowane coby sie zimy nie baly, mieszkalem 2 lata w szwecji w solnej dokladnie, wszyscy wiaty, nikt garazu
    No tak.... a ciągłe zimne rozruchy to takie wspaniałe są dla auta...silnik, rozrusznik i akumulator są zachwycone :lol:
  • hubi2000
    Rider
    • 2010
    • 601

Witam mozecie powiedziec jakie nastapily zmiany w skodzie octavi 2.0 TDI 140km 2008r
    w porownaniu do rocznika 2004
    interesuja mnie dane odnosnie silnika i turbiny co zostalo zmienione na lepsze.
    Cupra 2.0 TFSI 305KM/420Nm

https://www.youtube.com/watch?v=_SAtv9muPcE

Komentarz

Pracuję...