Roballo, W piątek jest spot w Kobiórze http://www.restauracja-tatrzanska.com/ (więc nie jestem pewien czy jutro chłopaki będą się zbierać - póki co jak widać cisza) a wlepy dopiero na co najmniej 3 spocie Spontany się nie liczą :diabelski_usmiech
Witam.
Jestem posiadaczem skody jak w temacie.
Mam pytanie jaki olej bedzie najlepszy dla tego motoru?
Po ilu kilometrach wymienic rozrzad?
Rozrzad jest na pasku czy na lancuszku?
Czy paliwo E98 bedzie dobre dla tego motoru czy lepiej lac verve 98 ?
Mam pytanie jaki olej bedzie najlepszy dla tego motoru?
Odnośnie oleji jest bardzo rozbudowany wątek w dziale techniki, tam na pewno znajdziesz stosowne informacje.
Po ilu kilometrach wymienic rozrzad?
Jak nie masz informacji o ostatniej wymianie w dokumentacji samochodu, a przebieg powoduje niepokój, to lepiej wymień teraz. Osiągi tego silnika kuszą, więc lepiej jak będziesz miał to wymienione i nie martwił się ciągnąc obroty pod czerwone :twisted:
Rozrzad jest na pasku czy na lancuszku?
Znalezienie tego zajmuje łącznie z wpisaniem w googlach jakieś 3 - 4 sekund . Ale, że pewnie cenisz swój czas to ok: pasek
Czy paliwo E98 bedzie dobre dla tego motoru czy lepiej lac verve 98 ?
Lej verve 98, jak nie będzie vervy to inne 98.
Na forum były poruszane chyba wszystkie tematy łącznie z tymi nie związanymi z Octavią. Spokojnie czytając znalazłbyś te wszystkie odpowiedzi przy okazji dowiadując się innych, ciekawych i pożytecznych rzeczy. Żeby jednak nie było, że na forum to tacy dziwni, zimni i niegościnni ludzie . Czytaj, pisz, zaglądaj tutaj i się nie zrażaj
Komentarz