Co do klamek to nie wolisz sobie zrobić sam? 2 godzinki roboty i masz takie klamki :-)
Travel Mode...WTF?
Zwiń
X
-
tryb transportu, który wyłącza niektóre funkcje w aucie->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
krzynol,
niestety nie trafiłeś.
to o czym piszesz to "Transport Mode" :szeroki_usmiech
"Tryb turystyczny
W tym miejscu można włączać/wyłączać tryb „Światła turystyczne“. W tym trybie
światła samochodu poruszającego się po drogach z obowiązującym ruchem lewo-
/prawostronnym nie będą oślepiały kierowców samochodów nadjeżdżających z
naprzeciwka. Po włączeniu tego trybu następuje wyłączenie funkcji obrotu reflektorów."Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
a tak mi się coś zdawało ops:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Dzisiaj mi się przypomniał ten temat i sprawdziłem co to daje u mnie. Przy ksenonach jak się w MD włączy travel mode to światła przesuwają się trochę w lewo ( prawe bardziej, lewe mniej ) i oba opuszczają się delikatnie w dół. Czyli nie jest to taka opcja jak w OII, gdzie przy pomocy mechanicznej przysłony można było ręcznie wyciąć całą prawą, podniesioną część wiązki ( światła świeciły wtedy całkowicie płasko jak w USA ). Nie jeździłem w tym trybie, ale podejrzewam, że dodatkowo nie działa też funkcja świateł skrętnych ( albo działa w ograniczonym, przynajmniej w prawo, zakresie ). Muszę to jeszcze sprawdzić w SII, bo tam są chyba bi ksenony i może tam ta przesłona ma też możliwość innego odcinania wiązki ( chociaż wątpię i podejrzewam, że jest tak samo jak w OIIFL ).Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz