[O2] Demontaż wkładu lusterka

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • robertae
    Drive
    • 2012
    • 51

Nie wiem co z tą kanapą jest w nowym Tourze. Podnosiłem za siedzenie tylne (a właściwie, to szarpałem) i za groma nie mogłem podnieść tego siedziska. A boję się żeby czegoś nie ułamać. I już zwątpiłem czy aby na pewno w tej wersji, z tylną kanapą można coś złożyć poza położeniem oparcia ? :roll:
  • picia136
    Rider
    • 2011
    • 374

Może ktoś wie jak zdemontować wkład lusterka od strony kierowcy? Nie działa mi podgrzewanie i chcę sprawdzić dlaczego.
    Elektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka

Komentarz

• Biszczu
      RS
      • 2011
      • 5567

picia136,

np. tutaj:

lub tutaj:

ale napiszę Ci:

Do szkła lustra z tyłu jest przyklejone mocowanie plastikowe (takie zaczepy) generalnie musisz ciągnąć za szkło delikatnie, stanowczo oraz równomiernie, pomagać sobie przy tym cienkim i długim śrobokrętem, jak odegniesz zobaczysz mocowania, które trzeba lekko odginać. Tylko uważaj żeby lustro nie pękło, bo będzie
      "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• octaviaRK
        Ambiente
        • 2010
        • 116

wkład lusterka montowany jest na zatrzaski do tego dodatkowo trzyma je taśma dustronnie klejąca, nie ma innego sposobu jak uwolnic wkład z zatrzasków ale ostrożnie zeby nie połamać zatrzasków porada ze zdjeciami zobacz moze to Ci sie przyda zeby przy wyciaganiu nie uszkodzić szkła lusterka

robert octaviaRK

Komentarz

• Biszczu
          RS
          • 2011
          • 5567

octaviaRK, super, podałeś jak to się robi w O1 a kolega ma O2 tam jest trochę inaczej...
          "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• ADMINISTRACJA
            Ambiente
            • 2007
            • 223

picia136, możesz zacząć wreszcie używać szukajki zamiast zakładać kolejne wątki? Kolejny wątek jaki założysz, bo nie będzie Ci się chciało szukać skończy się warnem
            Administracja Forum OCP

Komentarz

Pracuję...