Wolas, ja miałem tak samo, wymieniłem na zamiennik ze skodeximu, śmiga jak na razie bez problemu
Nowa salonówka uszkodzona ?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Nowa salonówka uszkodzona ?
Witam
Z racji tego że niedługo odbieram z salonu swojego nowego Toura to mam do Was może i trochę głupie pytanie, ale nie daje mi to spokoju.
Kilka razy słyszałem już o przypadkach takich że np. w czasie transportu z fabryki zdarza się że przykładowo auto spadnie z lawety czy to w czasie jazdy czy przy wyjeżdżaniu z lawety przez pracownika. Z tego jak słyszałem to takie auto jest podobno brane na warsztat, klepane gdzie trzeba i malowane, a potem normalnie sprzedawane w salonie. Od razu zastrzegam że nie oskarżam tutaj salonów o nie wiadomo co tylko mówię to co słyszałem, i że to podobno się zdarza bardzo rzadko, ale że można mieć pecha i kupić bite auto salonowe.
Proszę Was o wypowiedzi czy też takie rzeczy słyszeliście, a może doświadczyliście, tak samo czy może zdarzają się jeszcze inne jaja z salonówkami.
Po tym co słyszałem to się zastanawiam czy nie jechać po odbiór auta z czujnikiem lakieru na zapas, ale chyba nie będę robił z siebie debila
Pozdrawiam
-
Komentarz