hotrain, wysłałem gościowi zapytanie, zobaczymy co zaproponuje :wink:
[O1] bagażnik bazowy O1
Zwiń
X
-
[O1] bagażnik bazowy O1
Witam
Przymierzam sie do kupna bagażnika dachowego do mojej octavi tour jedynki. Troche poczytałem i przyglądnołem sie ofertom, ale przyznam sie że nie do końca jestem przekonany które wybrac, jedyne co wiem to to że wole aluminiowe od stalowych, no i z zabezpieczeniem (kluczyk).
Na dachu nie mam żadnych relingów, ani przygotowanych rowków pod baze. Gdybyście mogli jakieś polecic, byłbym wam wdzieczny.
-
-
oczywiście dedykowany do O I i jakiś firmowy (jakość wykonania)
tu jest kilka tematów http://forum.octaviaclub.pl/search.p...df23cc&start=0O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
wpisz w szukajkę bagażnik dachowy, zaznacz FORUM GŁÓWNE-tematy ogólne i eksploatacyjne daj szukaj i wyjdzie około 30 tematów o bagażnikach dachowych.
[ Dodano: Sob 24 Wrz, 11 20:58 ]
Zamieszczone przez zabieg2dedykowane- to znaczy że wypytywac o nie u dilerów skody?O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Re: bagażnik bazowy O1
Zamieszczone przez zabieg2Witam
Przymierzam sie do kupna bagażnika dachowego do mojej octavi tour jedynki. Troche poczytałem i przyglądnołem sie ofertom, ale przyznam sie że nie do końca jestem przekonany które wybrac, jedyne co wiem to to że wole aluminiowe od stalowych, no i z zabezpieczeniem (kluczyk).
Na dachu nie mam żadnych relingów, ani przygotowanych rowków pod baze. Gdybyście mogli jakieś polecic, byłbym wam wdzieczny.
Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
zabieg2, Wzrasta. Do 50 km/h nieznacznie, ale już przy wyższych prędkościach w moim 1,9 TDI nawet 0,6 l Na 100 Km.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
jeszcze jedno pytanko.przymierzam sie raczej do bagazników aluminiowych, ale właściwie jaka jest różnica w stosunku do stalowych? Pewnie waga, estetyka, no i cena? Żona w pandzie ma dedykowane właśnie stalowe i jeździ już z nimi ponad 4 lata. Oprócz małych zarysowań belki trzymają sie dobrze (mam na mysli że powłoka lakieru nie odpryskuje). Może jednak nie przepłacac i rozglądac sie za stalowymi?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zabieg2jeszcze jedno pytanko.przymierzam sie raczej do bagazników aluminiowych, ale właściwie jaka jest różnica w stosunku do stalowych? Pewnie waga, estetyka, no i cena? Żona w pandzie ma dedykowane właśnie stalowe i jeździ już z nimi ponad 4 lata. Oprócz małych zarysowań belki trzymają sie dobrze (mam na mysli że powłoka lakieru nie odpryskuje). Może jednak nie przepłacac i rozglądac sie za stalowymi?Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
zabieg2, Ja mam Aluminiowe Aero polskiej produkcji i jestem zadowolony.
Tu masz linka do producenta.
Dałem nie całe 300 zł za Alu.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
phoneman
dzieki za link. Ale do toura oferta jest tylko na belki stalowe
[ Dodano: Sro 05 Paź, 11 09:19 ]
no i zamówiłem aluminiowe Thule- belki, KIT i stopy. Przymierzyłem wszystko i... wielka kicha! Po zamontowaniu KITu i osłonięciu go stopką pozostaje przynajmniej z dwa centymetry pustej przestrzeni między dachem a stopą. Zaczepy KIT-u (rowek T) są w ogóle nie osłonięte. Czy to tak powinno wyglądać?
Proszę napiszcie, bo nie wiem czy czegoś brakuje w zestawie (jakiś gumowych osłon), czy to po prostu tak ma wyglądać. Stopy dostałem z numerem 753, a kit 3003
Komentarz
-
Komentarz