Są może zderzaki RS do O2 (nie lift), numer chyba 1Z0 807 221D. Dzięki z góry za odpowiedź. Właśnie czekam na odbiór nowego Toura .
Darmowe kanały rewizyjne
Zwiń
X
-
Darmowe kanały rewizyjne
Witam,
Pamiętam z dzieciństwa, że na każdym osiedlu był przynajmniej jeden kanał taki darmowy postawiony przez administrację na który każdy może pojechać i podłubać coś przy samochodzie. czasem jeszcze się takie trafia. dobrze byłoby zrobić taką listę wpisujcie jak ktoś zna taką lokalizację -> Miasto dzielnica i adres. na pewno komuś się przyda
Do pisarzy bezsensownych postów: :
Nie wiesz ? nic tu nie pisz.Czy to nie miło jak wszystko działa
Modyfikacje : Klimatyzowany schowek, CB w popielniczce, Moduł komfortu VAG-iem
-
-
Hmm, myślę, ze inicjatywa dobra (sam kiedyś szukałem bo potzrebowałem od spodu coś sprawdzić).
Tak więc dla potrzeb użytkowników z Bytomia-Stroszka, Suchej Góry, Radzionkowa:
kanał najazdowy zlokalizowany jest przy ulicy Szymały, z tyłu przy garażach, prawie przy linii kolejowej
Wklejam linka do Zumi, mam nadzieję że zadziała (sorry ale nie wiem jak wklejają aktywną mapkę)
Komentarz
-
-
Gość
Miejscowość Siestrzeń (trasa Katowice - W-wa) w kierunku W-wy, 100 metrów za światłami koło baru.
Komentarz
-
ksimu, dobry pomysł Proponuję żebyś aktualizował pierwszy post z listą.
Ode mnie Kemping Biała Mewa w Dźwirzynie. Generalnie na kemping można wjechać bez problemu, choć czasem jest szlaban i trzeba zagadać Wjeżdżamy na kemping i pierwsza w lewo.
Mapka
Komentarz
-
Komentarz