Alarm montowany w salonie - TRAGEDIA !!!

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • roblez
    Classic
    • 2005
    • 7

MiKruS, OII Tdi Elegance :?: :wink:
    Sory ale nie mogłem się powstrzymać, tak podsycasz delikatnie atmosferę, że hej
    Combi :?: :wink:

hehe
    Sory za OT.
    Pozdrawiam
    Tymek
    Robert
    Skoda Octavia 1.9 TDI
  • lawnik
    Classic
    S_OCP Member
    • 2005
    • 16

Witam wszystkich!!!
    Ostatnio instalowałem przewód antenowy do radia CB w mojej O2. Więc przy okazji obejżałem sobie co znajduje się pod osłonami i maskownicami deski rozdzielczej. Po zdjęciu osłony nad kolanami kierowcy ukazały się...

...Teraz po mojej ingerencji (przymajmniej u moim aucie) nie będzie złodziejowi tak łatwo.
    I tu mam pytanie, montując własne zabezpieczenie w O2, w jakie obwody można wpiąć przekaźniki odcinające aby auto nie sygnalizowało błędów przy uruchamianiu, i żeby wszystko grało?

EDIT szkoda:
    wywalilem opis rozbrojenia fabrycznego alarmu, mimo wszystko mysle, ze publiczne forum nie jest dobrym miejscem na to, jak ktos chce poznac szczegoly to PW do autora :idea:
    Pozdrawiam !

LAWNIK

Komentarz

• Ziomal
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 5841
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

lawnik, nie pierwszy raz mówiono na forum , że nie gadamy o naszych alarmach i zabezpieczeniach , w każdej chwili może wejsć na forum złodziej i będzie wiedział gdzie w O2 są centralki od alarmu ! :|
      Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Centralki sa tam, gdzie sie je zalozy i tyle. Wyjce sa tam gdzie je monter zainstaluje i cala filozofia. Idzie sie na latwizne i nie jest to nic nowego. Kpina jest tylko sprzedaz alarmu za max 200zl w cenie 1000 lub 1500zl.

Wiec generalnie nie bedziemy ciagneli dyskusji w tym temacie
        Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...