Thule ClipOn na OII - opinie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jaco2011
    Classic
    • 2011
    • 4

Le-Ce, nie wiem jak Ty, ale (w temacie CPC 5) - odniosłem wrażenie, że moja Octavka jakoś słabiej przyspiesza w porównaniu do CPC 2 (zużytych i wyząbkowanych). Ale okazało się, że nie tak jest. Ona przyspiesza tak jak trzeba - tylko w autku jest bardzo cicho. Mam na blacie 120 - a wydaje mi się, że jadę 50 - 60. Kurde - można wysiąść przez pomyłkę.

Ciekawe, czy Continental płaci ze swojego OC za takie pomyłki
  • yauokim
    Classic
    • 2010
    • 26

Ostatnio widzialem ciekawy bagaznik rowerowy Thule ClipOn - czy ktos z Was ma moze doswiadczenie z takowym:

Depuis 1942, nous nous efforçons de vous rapprocher du monde et de vos passions. Achetez directement sur thule.com ou trouvez le revendeur le plus proche de vous ici !

Komentarz

• zm3791
      Classic
      • 2010
      • 30

ciekawy, i dobry na krótkie trasy, na wyjazdy wakacyjne polecam tzw. platformę na hak

Komentarz

• yauokim
        Classic
        • 2010
        • 26

Zamieszczone przez zm3791
        ciekawy, i dobry na krótkie trasy, na wyjazdy wakacyjne polecam tzw. platformę na hak
        wlasnie haka nie mam ;( i szukam alternatywy dla przewozenia rowerow na dachu

kilka razy w roku bede robil trasy do 200km i szukam optymalnego rozwiazania

Komentarz

• zm3791
          Classic
          • 2010
          • 30

to ja bym chyba został przy bagażniku na dachu, albo pomyślał o zainwestowaniu w hak

Komentarz

Pracuję...