deszcz się zawsze sprawdza - czy ma padać, czy nie.... i tak popada, jak autko czyste :?
[O2] żarówki na tył O2
Zwiń
X
-
[O2] żarówki na tył O2
Od 1997 roku Skoda. 97-99 Felicia 1.3 99-01 Octavia 1.9 TDI 90KM 01-08 Octavia 1.9 TDI 110KM 09-.. Superb 1.8 TSI & Octavia 1.6 Mint
www.gprk.plTagi: Brak
-
-
[O2] żarówki na tył O2
Witam,
Mam dwa pytanka:
1. jakie żarówki stosuje się do tylnego oświetlenia (oczywiście dwuwłóknowe) - 4-ro czy 5-cio Wattowe?
2. Przestała mi świecić jedna z żarówek. Zakupiłem nową, wymieniłem i okazało się, iż ledwo świeci. A po włożeniu lampy na miejsce praktycznie w ogóle nie widać świecenia (światła mijania; hamulec świeci OK). Przełożyłem inną, świecącą żarówkę i był ten sam objaw. Tak się załatwiłem, że teraz nie mam dwóch świecących żarówek (po wyjęciu one ledwo się żarzą, ale w lampie tego nie widać). Gdzie tkwi przyczyna?If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Re: żarówki na tył O2
Zamieszczone przez aro_40Witam,
Mam dwa pytanka:
1. jakie żarówki stosuje się do tylnego oświetlenia (oczywiście dwuwłóknowe) - 4-ro czy 5-cio Wattowe?
2. Przestała mi świecić jedna z żarówek. Zakupiłem nową, wymieniłem i okazało się, iż ledwo świeci. A po włożeniu lampy na miejsce praktycznie w ogóle nie widać świecenia (światła mijania; hamulec świeci OK). Przełożyłem inną, świecącą żarówkę i był ten sam objaw. Tak się załatwiłem, że teraz nie mam dwóch świecących żarówek (po wyjęciu one ledwo się żarzą, ale w lampie tego nie widać). Gdzie tkwi przyczyna?
Komentarz
-
-
Re: żarówki na tył O2
Zamieszczone przez piotrek_osteż tak miałem......muisz tą żarówka pokrecic....raz ja wsadzic tak a drugi raz odwrotnie.... (rozumiem, ze chodzi o ta żarówke co jest tez stop)If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
tez tak mialem, ze mi slabiej swiecila ale wydaje mi sie, ze wkladalem kilka razy i odwrotnie tez. chyba, mialem tak z dwoch stron. nie wiem o co tam chodzi ale jakas dziwna sprawa. musisz pomeczyc sie z ta zarowka, bo napewno zaskoczy
[ Dodano: Pią 07 Paź, 11 07:55 ]
ja z tego co pamietam to nawet jedna zarowke ukrecilem, bo tak mnie juz to wpienilo....moze zrob tak: bez wyjmowania zarowek wypnij cala ta listwe z zarowkami z 2 stron i porwnaj wlozenie zarowki do tej dobrej strony
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daro64aro_40, 21/4, 21/5 mają inaczej bolce
chyba 21/4WIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Do o2 właściwe są P21/4W, które mają inaczej ułozone bolce niz P21/5W. Jednak P21/5W można kupić wszędzie a P21/4W - w ASO ;-)
Ale ja u Plichty w Gdansku zapłaciłem 3 zł za sztukę ;-) P21/4W.
Oczywiście zanim pojechałem do ASO chciałem być sprytny i kupiłem na pierwszej stacji P21/5W i musiałem oddac teściowi ;-)Skoda Octavia II liftback 2004, 1.9 TDI PD 77kW BJB, Classic, Black Magic
Komentarz
-
Komentarz